miercuri, 24 martie 2010

Robert Pattinson are propria figura de ceara la Madame Tussauds

Cel mai renumit muzeu al figurilor de ceara, Madame Tussauds, intentioneaza sa dea lovitura cu o noua vedeta, poate cea mai in voga vedeta masculina a momentului: Robert Pattinson.

Dupa ce au primit nenumarate mailuri de la fanii care ii implorau sa il "ceruiasca" si pe frumosul actor reprezentantii muzeului nu au mai stat pe ganduri si au pus cei mai priceputi artisti la treaba. Munca lor nu a fost nici pe departe una usoara. Au studiat sute de fotografii cu Robert pentru a realiza o copie aproape perfecta. Daca in cazul altor vedete si-au mai permis sa dea gres, in acest caz ar fi fost o adevarata catastrofa daca opera finala nu ar fi fost o copie fidela.

Primele fotografii cu faimoasa figura de ceara, la care s-a muncit timp de 4 luni si care a costat 150.000 £, nu pareau sa fie prea reusite... insa rezultatul final a risipit orice emotie.














Iata cum arata figura de ceara:





















Aceasta va fi expusa chiar maine in muzeul din New York. Evenimentul va dura doar trei ore intre 10:30 si 13:30, iar primii 100 de participanti vor beneficia de intrare gratuita dar si de suveniruri cu Robert Pattinson si Twilight.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu