sâmbătă, 20 martie 2010

Lady Gaga - Sursa de insipratie pentru un salon de coafura din Bucuresti

Saptamana aceasta am primit la birou o mapa de presa cu informatii despre lansarea noii colectii a unui salon de coafura din Bucuresti (Blues Line).

Colectia intitulata "Craft - mestesug, indemanare", m-a impresionat pentru ca, spre deosebire de alte saloane a venit cu ceva indraznet inspirat probabil din aparitiile excentrice ale lui Lady Gaga.

Asa se face ca modelul Lavinia Sima a ajuns sa poarte pe post de bigudiuri cutii metalice de suc. Fotografia mi-a dat imediat senzatia de deja-vu pentru ca tocmai ce fusese lansat cel mai recent videoclip al lui Lady Gaga, unde artista avea o coafura asemanatoare:

















Gaga a mai fost fotografiata si saptamana aceasta cu aceleazi doze de suc in cap.




















Imaginatia celor de la Blues Line nu s-a oprit aici. Printre "accesoriile folosite s-au mai numarat o rozeta realizata din discuri de polizor si canepa destinata instalatorilor, o mana de plastic acoperita cu mese de par si discuri imbracate in lana. Iata rezultatele:





















Ce mi-a placut si mai mult a fost faptul ca desi aceste coafuri nu pot fi purtate in viata de zi cu zi, cei de la Blues Line au oferit sfaturi pentru acasa pentru fiecare coafura in parte, astfel incat sa poti adapta sugestiile lor si pentru un look obisnuit.

Iata si cateva sfaturi:

- Alege accesorii in culori tari - in acest sezon albastrul electric, movul cardinal si movul-pruna sunt adevarate vedete. Foloseste-te de ondulatia naturala a parului pentru a crea volume spectaculoase.

- Te poti juca cu diferentele de textura, volum si stralucire intre portiunea din spate si cea dinspre frunte, chiar daca parul nu este foarte lung. Nu te sfii sa experimentezi, improvizeaza accesorii din materiale si obiecte insolite.

Un comentariu:

  1. "Gaga a mai fost fotografiata si saptamana aceasta cu aceleazi doze de suc in cap."
    daca saptamana aceasta se refera la saptamana 14-20 martie adica atunci ar fi fost vazuta Gaga cu dozele inseamna ca e pura coincidenta pentru ca pozele pt acest salon au aparut din ianuarie pe blogul agentiei mra.

    http://mramodels.blogspot.com/2010/01/modele-mra-blues-line-colectia-craft.html

    RăspundețiȘtergere