duminică, 22 martie 2009

Vedetele se joaca de-a v-ati ascunselea cu paparazzi!

Putine sunt vedetele care ii agreeaza pe paparazzi. Majoritatea se simt agasate de ei si atunci incearca pe cat posibil sa se deplaseze incognito prin aceasta lume plina de blituri. Unii reusesc sa amuze, altii doar sa fie penibili.

Cameron Diaz apeleaza la tot ce ii pica in mana atunci cand nu doreste sa fie fotografiata de paparazzi. Pentru vedeta pare sa fie mai important sa nu ii apara poza in ziar a doua zi decat sa nu isi rupa gatul.




















Un caz asemanator dar cu o vedeta putin mai inteligenta: Nicole Richie nu a avut o patura la indemana pentru a-si acoperi chipul asa ca a apelat la propria bluza. Ca sa nu se lungeasca pe asfalt si sa le faca pe plac fotografilor dornici de senzational, Nicole a rugat o prietena sa o ghideze. Doar stim cu totii zicala “Prietenul la nevoie se cunoaste”.

















Kim Kardashian, fiind la volan, le arata un semn de circulatie fotografilor. Cateva momente mai tarziu, acelasi semn de circulatie este inca valabil, insa este aratat pe dupa o punga de fite. Cu siguranta paparazzi au inteles care este valoarea brand-ului!




















Jennifer Aniston
pare o blonda fara neuroni! Actrita incearca sa isi acopere fata, insa fiind la volanul masinii a decis ca cel mai bun obiect de care s-ar putea folosi ar fi o sticla transparent de apa! Ai vazut ceva mai haios?!









Pete Wentz are umor si a tinut sa le demonstreze acest lucru si fotografilor. El si-a confectionat o masca, cu un mesaj amuzant, dintr-o farfurie de carton de unica folosinta. Atat el cat si sotia lui, Ashlee Simpson s-au distrat pe cinste!





















O pitipoanca adevarata adora animal printul! Iar Jessica Simpsons este una veritabila care are pana si in masina perne uriase cu animal print pe care le foloseste pe post de paravan atunci cand apar nedoritii paparazzi. Oare chiar pentru asta avea pernele in masina iubitului? Sau...












Lindsay Lohan a incercat sa se ascunda de paparazzi luand transportul comun. Figura nu a tinut iar cand identitatea i-a fost desconspirata i-a sarit in ajutor bodyguardul care i-a luat fata. Pai de ce sa iti mai folosesti propriile maini cand ai sclavi care pot face asta pentru tine? Ar fi trebuit sa angajeze unul si pentru iubita ei Samantha Ronson.
















Kingston Rossdale are numai 2 ani dar a invatat deja sa se ascunda de paparazzi. La varsta lui totul pare o joaca, insa pe viitor sigur isi va dezvolta tacticile de ascuns. Doar are atatea alte vedete de la care sa invete meserie.






























Omul cu geanta la cap sau altfel spus: Zac Efron!




















Nu este Halloween este doar o zi obisnuita pentru Shia LaBeouf care se distreaza pe seama fotografilor. Sau invers?

Un comentariu:

  1. Din aceste imagini putem deduce ca paparazzi sunt niste TERORISTI in orice colt al lumii s-ar afla ei, dar nici cu vedetele nu nu este rusine se comporta ca atare.

    RăspundețiȘtergere