duminică, 29 martie 2009

Taylor Lautner se pregateste sa ii fure fanele lui Robert Patinsson?!

Tanarul actor in varsta de doar 17 ani se pregateste intens pentru a se ridica la nivelul lui Robert Pattinson. Taylor o sa fie in centrul atentiei in „New Moon” (cel de-al doilea film, dupa Twilight, realizat dupa cartile lui Stephenie Meyer).

Pentru ca acest film sa nu fie un esec (deoarece Robert Pattinson o sa aiba mai putine scene) atunci Taylor trebuie sa fie cel putin la fel de HOT si sa starneasca la fel de multe pasiuni in randul sexului opus.

In plus, in New Moon, Taylor nu va mai fi un pusti oarecare ci unul care se transforma in varcolac. Acest rol presupune nu doar transformarea personajului ci si a actorului. Taylor a fost fortat ca in tot acest timp, de la terminarea filmarilor pentru Twilight si pana la inceperea celor de la New Moon, sa puna peste 13 kg de masa musculara. Doar asa se putea face trecerea de la firavul adolecent Taylor Lautner la varcolacul, ce trebuie sa franga inimi, Jacob Black.

Vestea buna este ca minunea s-a produs si asta nu o demonstreaza doar fotografiile de genul inainte si dupa ci o marturisesc si colegii de platou.

INAINTE:




















ACUM:















Pe 28 martie la Kids Choice Awards











4 comentarii:

  1. he is werry beautifful that Robert Pattison...and i think that he will have succes whit the second part of "Twilight".good luck in everithing u do Tylor

    RăspundețiȘtergere
  2. the beeest:X:X:X not Robert Pattinson.. just TAYLOR:X!

    RăspundețiȘtergere