joi, 12 martie 2009

Robert Pattinson - se poate mai HOT de atat?

Actorul Robert Pattinson apare pe coperta celui mai recent numar al revistei americane GQ. Pictorialul din interiorul revistei ar putea taia respiratia oricarei femei iar cum actorul nu duce lipsa de admiratoare, cu siguranta va face cateva victime.

Vestea buna este ca, in ciuda faptului ca Robert tot este cuplat prin presa, isi mentine in continuare statutul de celibatar. Actorul a declarat ca este inca singur iar zvonurile conform carora ar fi iubitul lui Camilla Bell sunt neadevarate, aceasta fiind doar o buna prietena. In realitate aceasta este jumatatea lui Joe Jonas, unul din fratii Jonas. Ba mai mult, Robert a declarat ca nici nu-si doreste o prietena care sa faca parte din acest cerc al actorilor.

Robert Pattinson a vorbit si despre cel mai recent film in care a jucat, Little Ashes, unde interpreteaza rolul artistului Salvador Dali. El a glumit spunand: "Credeam ca nu o sa mai obtin vreun alt rol asa ca mi-am zis de ce sa nu incerc ceva ciudat. Sunt atatea scene gay in film... si stiu ca pana acum in cariera mea de actor nu am facut niciodata dragoste cu o fata dar iata-ma jucand scene de sex hard-core cu Javier Beltran care il interpreteaza pe Lorca. A fost foarte ciudat pentru ca niciunul dintre noi nu este gay.
































15 comentarii:

  1. e super tipu.......si e foarte dragut...

    RăspundețiȘtergere
  2. oh my goddddddddddd..i'm in love :x:x

    RăspundețiȘtergere
  3. The next Jimmy Dean, clar! De-ar veni Rob si pe la noi prin Transilvania sa promoveze Twilight-urile..ca de Dracula ne-am saturat. Vrem si-un pic de Edward Cullen. Yammy actor!

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG! OMG! OMG! Raspuns la intrebarea din titlu: NU, NU SE POATE MAI HOT DE-ATAT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai frumos barbat din lumea intrega .....
    P.S: Robert cand treci prin romania suna-ma :x

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Sunteti tari, dar exagerati putin. Nu-i Dumnezeu... :))

    RăspundețiȘtergere
  7. o da. ma dadu peste cap. come'on fratilor, e un barbat obisnuit. nu vad nimic la el, iar Stephenie Meyer il descrie pe Edward ca fiiin frumusete adevarata. Nu vad nimic la el. Nu merita rolul. Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce tare a fost comentariul:))"Cand treci prin Romaniasuna.ma"=))..Foarte taree:)!


    cat despre Rob este adorabil:X! (Cr!s7!nA)

    RăspundețiȘtergere
  9. mie imi place si ca actor dar si ca persoana si orice ati spun eese bun deoarece el are curajul sa o priveasca in ochi pe kristen fara sa se gandeasca dak e apare bn pe sticla . ei 2 transpun chimia pe ecran asa ca orice ati zice el este cel mai potrivit pt acest rol

    RăspundețiȘtergere
  10. acest actor are o calitate pe care multi actori nu o au si impreuna cu kristen robert transpune chimia si starile emotionale foarte bn pe ecran nu mai fiti rautacios bv pt ceea ce faci si noroc in continuare

    RăspundețiȘtergere
  11. Deabea astazi am vazut Twilight si New Moon,e ffff adevarat ca actor si cred ca si in viata de toate zilele e la fel :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. merita rolul din Twilight. Il stimez si ca Edward si ca Robert... nu mai spun ca e dragutz

    RăspundețiȘtergere
  13. =))):))):)))ce-l mai tare comm..cel cu suna-ma!!(cum a mai zis cineva mai sus) bai fetelor stati linistite si nu va faceti grturi ca nu veti ajunge niciodata la Roby sau nu vom ajunge...trebuie sa ganditi logic...;)

    RăspundețiȘtergere