luni, 25 ianuarie 2010

SAG Awards vs. Golden Globes

Cele mai renumite actrite au participat in aceasta perioada la doua evenimente importante: Golden Globes si SAG Awards. Fotografiile de pe covorul rosu au fost un adevarat deliciu. Totusi, am considerat ca ar fi mult mai interesant daca as face o paralela intre tinutele pe care le-au purtat actritele la cele doua evenimente.

Foarte putine au reusit sa pastreze acelasi standard. Un bun exemplu in acest sens este DianeKruger care a fost absolut uimitoare la ambele evenimente, insa dezamagirea cea mai mare a fost Drew Barrymore care a reusit la SAG Awards sa ma faca sa uit de tot acel glam pe care l-a emanat, cu o saptamana in urma, la Golden Globes.

Diane Kruger - O aparitie uimitoare la patrat

La Golden Globes, Diane s-a facut remarcata cu o tinuta Christian Lacroix din colectia de primavara 2009 Haute Couture. Rochia roz a facut-o sa para delicata ca o floare.

La SAG Awards, Diane a pozat in mod uimitor intr-o femeie fatala. Ea a purtat o rochie exceptionala semnata Jason Wu.
























Drew Barrymore - Wow si in sensul bun si in sensul rau

Trebuie sa recunosc faptul ca la Golden Globes, am desemnat-o pe Drew drept actrita care a reusit sa fie "Cea mai bine imbracata". Atunci m-a uimit cu o creatie Atelier Versace din colectia toamna 2009.

Situatia s-a schimbat radical la SAG Awards cand nu tinuta a fost de vina (o creatie Monique Lhuillier) ci machiajul si coafura. Aceasta nu este prima data cand Drew reuseste sa starneasca tot felul de critici negative din cauza ca nu pare sa se inteleaga bine nici cu make-up artistul dar nici cu hair stylistul.





















Penelope Cruz - Obsesia pentru negru - De la provocator la banal

Penelope Cruz a purtat la Golden Globes o superba mermaid dress din dantela neagra din colectia Armani Privé primavara 2005 care a facut-o o spanioloaica provocatoare. Nu acelasi lucru s-a intamplat si la SAG Awards, unde actrita a revenit la tinutele negre, banale.

De aceasta data Penelope a ales o rochie L’Wren Scott din colectia primavara 2010. Desi decolteul a fost unul generos si sexy, totusi lungime rochiei i-a luat din farmec. Daca aceasta ar fi fost pana deasupra genunchilor look-ul final ar fi fost cu siguranta mult mai bun.
























Marion Cotillard - sexy vs. delicata

La Golden Globes Marion a avut una dintre cele mai indraznete tinute (Christian Dior). La SAG Awards in schimb a aparut pe covorul rosu intr-o rochie alba (Elie Saab toamna 2009 Couture) care a facut-o sa para o lebada delicata.






















Sandra Bullock - Indrazneata vs. nimic de reprosat

Sandra Bullock a fost pata de culoare de la Golden Globes. Actrita a riscat destul de mult atunci cand a ales o rochie Bottega Veneta, violet, insa s-a dovedit apoi ca a fost extrem de inspirata. La SAG Awards a mers la sigur, intr-o tinuta Alexander McQueen care i-a pus in evidenta frumoasa silueta.























Kate Hudson - 2 alegeri nepotrivite

Actrita a ales pentru Golden Globes o rochie alba (Marchesa colectia pentru mirese primavara 2010), culoare ce nu a avantajat-o. Fiind blonda, cu tenul deschis, aceasta rochie nu a facut altceva decat sa o ii ia din stralucire. La SAG Awards, in schimb, a facut o alegere si mai proasta. Actrita nu doar ca a ales tot o rochie alba (Emilio Pucci primavara 2010) dar aceasta i-a si scos in evidenta cel mai mare defect: bustul extrem de mic! Astfel, Kate a reusit sa atraga privirile tuturor din spate... caci rochia avea un frumos accesoriu, insa sa stearga zambetele de pe buze imediat ce o priveai si din fata.

















































Anna Paquin - Surpriza la patrat

Actrita, din celebrul serial True Blood, a reusit sa ma surprinda la ambele evenimente. La Golden Globes Anna a purtat o rochie superba, aurie, semnata Stella McCartney cu un decolteu mai mult decat generos... detaliu ce l-a facut pe logodnicul ei, actorul Stephen Moyer (frumosul vampir din serialul cu acelasi nume), sa nu o scape din priviri.

La SAG Awards actrita a ales o tinuta mult mai provocatoare, cu acelasi frumos decolteu. Impresionant a fost faptul ca tinuta de la acest eveniment face parte din colectia McQueen primavara 2010, cu imprimeu de reptile, destul de greu de asortat si de purtat. Tocmai din acest motiv prea putine vedete au indraznit sa poarte pana acum noile colectii ale celebrei case de moda. Totusi Anna a indraznit si i-a reusit de minune!






















4 comentarii:

  1. de acord cu tine...mai ales la Kate Hudson, desi mult-laudata rochie cu spatele gol nu stiu prin ce ar fi putut sa impresioneze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult rochia lunga aurie pe care o poarta Anna Paquin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Offtopic:
    Ar fi mai bine daca ai face asezarea in pagina ceva mai ordonat, in asa fel incat scrisul sa apara in dreptul respectivelor persoane. Decalajul care se produce (scrisul aparand mult mai sus) este destul de inestetic.
    Te citesc de mult timp si imi place blogul, motiv pentru care imi doresc ce e mai bun pentru el.

    Cu stima,
    Terra Radu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Terra si eu tin la aspectul articolelor mele si de aceea iti multumesc pentru sfat. La mine totusi se vede ok... dar lucrand tot in online tind sa cred ca e vorba de un browser diferit si de aici si problema cu scrisul care la tine apare si la mine nu...

    RăspundețiȘtergere