miercuri, 11 noiembrie 2009

Robert Pattinson si Kristen Stewart: Si se jura ca nu sunt impreuna PART. 2

Robert Pattinson si Kristen Stewart au fost vazuti tinandu-se de mana pe aeroportul Bourget din Paris. Cei doi se afla intr-un turneu de promovare al noului film din Saga Twilight si se pare ca Parisul, una dintre cele mai romantice destinatii din lume, i-a apropiat mai mult decat si-ar fi dorit probabil sa lase sa se vada. Fotografiile realizate de paparazzi au surprins mai mult decat un gest .

In primele fotografii se poate observa cum cei doi se tin de mana, insa pe masura ce un barbat se apropie de ei, Robert Pattinson ii da drumul la mana lui Kristen. Pentru a scapa de orice suspiciune isi baga mana in buzunar iar Kristen il prinde de brat ca pe un amic.

Daca imaginile nu ar fi fost surprinse din fata ai fi putut crede ca pur si simplu au stat doar foarte apropiati unul de celalalt si apoi s-au tinut la brat, lucru pe care consider ca il poti face cu un amic, insa nu sa te tii de mana cu el.

Aceasta nu este prima data cand paparazzi ii surprind intr-o ipostaza care ar da de banuit. Cei doi au mai fost fotografiati in luna august, in Vancouver, la un concert Kings Of Leon unde pareau chiar ca se saruta.

Misterul planeaza in continuare asupra acestui "cuplu" iar incapatanarea cu care refuza sa marturiseasca faptul ca intre ei ar fi ceva (fie si "casual sex/ "fuck buddies") este cu atat mai de neinteles












































7 comentarii:

  1. chiar mas bucura sa fie asa pt ca sunt cel mai dragutz cuplu din lume

    RăspundețiȘtergere
  2. si chiar sunt impreuna.am auzit ca si-au cumparat o casa pe o insula mai izolata de lume.sa speram doar ca macar acolo vor putea sa fie si ei impreuna fara sa mai fie deranjat si stresati de lume.ma bucur foarte mult pentru ei si nu merita sa ii judecam.ce daca sunt impreuna?sa fie impreuna multi,multi ani de acum incolo le urez eu.luv u guys

    RăspundețiȘtergere
  3. ar fi frumos sa fie impreuna....nu shtiu d c paparazzi se bag asa d mult in viatza lor....shi d ar fi impreuna ei se bag prea mult in viatza lor.....ar fi un cuplu dragurz....un lucru frumos......nu inteleg ce sens are sa se publice lucrurile intime din viatza lor....d exemplu iubyrea pt ei.....putzina intimitate nu strica;););)...ii ador ....:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. super ca sunt impreuna chiar se potrivesc..un lucru nu-l inteleg!....de ce isi ascund atit de mult relatia,mai ales ca au fost surprinsi in atitea ipostaze de cuplu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate cu adevarat e mai bine sa-si ascunda relatia,doar de-ar fi toti constienti de acest fapt le-ar provoca mult mai multe probleme,dar pentru cariera lor,acest fapt nu prea este bine venit...Imi ramine sa le doresc succese in tot........in special in dragoste.....Cind am privit evenimente din Sumerki3,cu cpilul,deodata nu-mi dasem seama ca este filmul care va aparea,credeam ca este viata lor de cuplu si ca au un copil.Deci dorinta mea nu se va schimba,as vrea sa-i vad impreuna pentru totdeauna....MERITA.......

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati innebunit! Lume ce e cu voi doi colegi credeti ca nu pot sa se tina de mina sau la brat prieteneste!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ii ador de-abea astept sa iasa noul film. Nu stiu este singurul film pe care l-am vazut vreodata si pot sa spun cu cea mai mare convingere k m-a acaparat total. Pur si simplu m-a fascinat. Daca ar fi impreuna ar fi ceva super mai ales ca le sta foarte bine impreuna. Nici nu am atatea degete sa numar de cate ori am vazut toate 3 filmele si tot nu ma satur. Sunt super. Sunt cei mai tari si sunt cele mai bune filme. Ii adoooooorrr!

    RăspundețiȘtergere