duminică, 11 octombrie 2009

Stephen Gately a murit!

Fostul component al formatiei Boyzone a murit ieri, la varsta de 33 de ani! Artistul se afla in vacanta in Spania cu... sotul sau Andrew Cowles! Cauzele mortii sale sunt inca necunoscute.

Stephen se pare ca isi recunoscuse orientarea sexuala cu zece ani in urma, insa desi a fost preferatul meu din formatie, nu tin minte sa mai fi auzit vrodata aceasta informatie. Artistul a facut aceasta dezvaluire in 1999, pe vremea cand cariera sa atingea punctul culminant, moment punctat de lansarea albumului Boyzone „greatest hits - By Request”.

Managerul sau, Louis Walsh, a fost si el socat de aceasta veste declarand ca daca ar fi stiut ca este homosexual s-ar fi gandit de doua ori inainte sa il aduca in formatie. Nu se stie daca tocmai aceasta veste a dus la destramarea trupei, insa cert este ca trupa s-a destramat la inceputul anului 2000.

Sase ani mai tarziu, dupa ce viata lui a intra in anonimat Stephen a avut curajul sa se casatoreasca civil cu iubitul sau.

Din pacate cei doi nu s-au putut bucura de noul statut decat trei ani si jumatate.

UPDATE: In urma autopsiei s-a descoperit ca Stephen avea edem pulmonar (este o entitate patologica reprezentata de trecerea de lichid din vasele de sange ale plamanului in tesutul pulmonar si in alveolele pulmonare - mici saculeti umpluti cu aer la nivelul carora se face propriu-zis absorbtia oxigenului din aerul inspirat si eliminarea dioxidului de carbon din aerul expirat ).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu