duminică, 11 octombrie 2009

Dita – Papusa de portelan

Popularitatea Ditei Von Teese creste vazand cu ochii. Putini mai sunt cei care ii asociaza imaginea cu cea a lui Marilyn Manson, cel care a avut norocul sa-i spuna unei astfel de femei „sotie” pentru ca apoi sa aiba ghinionul sa o piarda.

Anul acesta a fost cu siguranta un an plin de succes pentru ea. A avut propriul show in cel mai renumit cabaret din Paris, si-a lansat o noua colectie de lenjerie intima si a fost invitata la toate prezentarile de moda ale marilor case de moda internationale unde a avut mereu rezervate locurile din primul rand. Nu in ultimul rand, Dita pare sa-si fi gasit din nou iubirea in bratele unui barbat cu 11 ani mai tanar. Louis Marie de Castelbajac este, un tanar aristocrat francez, fiul designerului francez Jean-Charles de Castelbajac.

Acum cand teoretic are tot ce si-ar putea dori mai are sa se decida unde sa locuiasca. Dita a declarat recent ca nu se poate hotara daca sa locuiasca la Paris sau in L.A. Poate actualul iubit ii va da mai multe motive pentru a alege Parisul!

Mai jos sunt cateva fotografii de la o sedinta foto pentru numarul din decembrie al revistei Harper`s Bazaar Rusia.

Dita a purtat o rochie de mireasa semnata Christian Lacroix din colectia haute couture-toamna 2009 dar si o tinuta neagra provocatoare.



























Un comentariu: