luni, 14 ianuarie 2013

Cuplul meu favorit: Jennifer Garner & Ben Affleck

Atunci cand vine vorba de cupluri, favoritii mei sunt Jennifer Garner si Ben Affleck. Cu siguranta ar iesi un film romantic extraordinar din povestea lor de dragoste. Si spun asta pentru ca imi dau senzatia ca sunt suflete pereche, pentru ca exista "jumatati" false, care scot ce-i mai rau din tine si "jumatati" adevarate, care te fac sa te descoperi, sa fii mai bun, sa-ti doresti sa atingi perfectiunea doar de dragul celui de langa tine. Si asa cred ca este Jennifer Garner pentru Ben. Alaturi de ea a reusit nu doar sa-si intemeieze o familie superba, ci a depasit si doua dependente grave: cea de alcool si de jocuri de noroc.


Zilele acestea Ben a tot fost in luminea reflectoarelor. La Critics` Choice Awards actorul a castigat titlul de cel mai bun regizor, iar Argo a fost desemnat filmul anului. Inca de cand a pasit pe covorul rosu, Ben si-a purtat cu mandrie "talismanele": mazgalituri;e de pe maini facute de copiii sai. M-am intrebat "Cine ar mai fi avut curajul sa apara sub blitzurile a zeci de fotografi cu astfel de inscrisuri pe maini? Cat i-ar fi luat sa se stearga?". Ben a avut curajul sa faca asta, iar gestul lui a fost unul cat se poate de sincer si de induiesator.


Episodul de familist convins a continuat si la Globurile de Aur unde Ben a urcat din nou pe scena pentru a-si ridica premiile pentru aceleasi categorii: cel mai bun film si cel mai bun regizor. De aceasta data, Ben a tinut sa-i faca o declaratie sotiei lui, marturisind: "Ea este motivul pentru care sunt astazi aici. Te ador! Te iubesc atat de mult! Iti multumesc. Esti totul pentru mine."


Desi, la Hollywood, iubirea este efemera, cei doi ne demonstreaza contrariul de 7 ani si sper sa continue sa o faca pentru mult timp de acum inainte.

Un comentariu:

  1. thank oana zidaru, its really nice sharing, i like celebrities tatoos on hand. its looking unique. lol...
    Spot Light of Celeb

    RăspundețiȘtergere