duminică, 10 octombrie 2010

Marilyn Monroe – din nou pe marile ecrane

Tumultoasa viata a celebrei actrite Marilyn Monroe a starnit mereu interesul regizorilor de la Hollywood. In 2011, va fi lansat inca un film bazat pe viata faimoasei actrite. De aceasta data, in pielea controversatului personaj va intra Michelle Williams. Aceasta pare sa fi fost o alegere extrem de inspirata caci Michelle este o Marilyn veritabila.


Filmul se va numi My Week with Marilyn si va prezenta o saptamana din viata actritei asa cum a fost vazuta de Colin Clark un asistent britanic de pe platourile de filmare de la The Prince and the Showgirl.

Pe atunci Colin avea doar 23 de ani, insa 40 de ani mai tarziu si-a publicat jurnalul, sub numele The Prince, the Showgirl and Me, in care descrisese saptamana petrecuta cu Marilyn.

Acesta nu este singurul film, despre Marilyn, care va fi recent lansat. In 2012 pe marile ecrane va aparea si un film biografic al actritei iar de aceasta data rolul principal va fi interpretat de Naomi Watts.

Este surprinzator cum de, la mai bine de 48 de ani de la moartea faimoasei actrite, regizorii inca mai gasesc surse de inspiratie in viata ei, fotografii inca mai cauta modele care sa o imite iar vedetele profita de orice ocazie pentru a intra in pielea unui asemenea personaj. Cu siguranta asta inseamna sa fii o adevarata vedeta! Timpul nu reuseste sa umbreasca faima ci doar sa ii dea un nou luciu cu fiecare an care trece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu