vineri, 24 septembrie 2010

Si TU poti avea un ten de portelan

Cine nu isi doreste un ten de portelan? Dorinta a devenit parca cu atat mai apriga de cand make-up artistii l-au promovat prin intermediul modelelor in fiecare prezentare de moda a marilor case de moda. Iar daca idealul de frumusete feminina se mai numeste si Dita Von Teese, cum se intampla in cazul meu, atunci tenul de portelan devine cu atat mai ravnit.

Mereu am fost fascinata de machiajul perfect al celei mai renumite dansatoare de burlesque care, desi in realitate este o veritabila roscata cu pistrui, atunci cand apare in public reuseste sa fie o adevarata papusa de portelan. Ceea ce imi doream eu era sa gasesc acea baza de machiaj, acel fond de ten care sa imi ofere o acoperire ideala a tenului, astfel incat rezultatul final sa fie cat mai apropiat de perfectiune. Si l-am gasit! Sau, mai bine spus am gasit combinatia ideala, un mix de fonduri de ten de la Vichy: Normaderm Teint si Aera Teint.
Normaderm Teint-ul l-am descoperit in urma cu mai bine de un an. Dupa ce mi-am cumparat primul tub, am fost de-a dreptul fascinata! Aveam tenul la care visam, iar marea mea dorinta de a avea o frunte mata (am tenul mixt, respectiv gras in zona T si uscat pe pometi) parea sa se adevereasca. Totusi, o minune nu dureaza… atat cat ar trebui, iar dupa ce pielea s-a obisnuit cu ceea ce incepusem sa cred ca este un produs minune (dupa cumpararea unui al doilea tub de fond de ten – sa spunem intr-un interval de 2-3 luni) problemele initiale s-au agravat. Totusi, spuneam ca am gasit combinatia ideala pentru tenul meu mixt. Aici intervine fondul de ten Aera Teint. Acesta are o textura mult mai cremoasa si usor de intins pe fata in comparatie cu Normaderm Teint care are o textura usor nisipoasa, insa fara sa deranjeze in vreun fel. Ba chiar pot spune ca aceasta textura te ajuta sa obtii acea acoperire perfecta si mata. Totusi, desi pe termen scurt acest fond de ten ma ajuta sa obtin efectul dorit, pe termen lung provoaca adevarate “revolte” ale tenului. De aceea, m-am hotarat sa fac un mix interesant si sa folosesc in zona ochilor Normaderm Teint pentru a obtine o acoperire ideala a cearcanelor, iar pe restul tenului sa aplic Aera Teint care, avand textura mai cremoasa, imi tine sub control pielea uscata de pe pometi. Pasul final in obtinerea tenului perfect la care am visat consta in aplicarea unui strat de pudra.

Cautarea produselor care sa te multumeasca nu este usoara, insa atunci cand le descoperi nu poti decat sa rasufli usurata si sa impartasesti si altora secretul frumusetii tale! Poate ca in cazul tau nu va functiona, pentru ca fiecare femeie are alte particularitati ale tenului, insa nu-ti ramane decat sa testezi pana ajungi si tu la combinatia ideala!

CONCURS:

Un prim pas spre acest demers il voi face eu. Te invit sa-mi povestesti experientele tale cu fondurile de ten cu posibilitatea de a-l castiga pe cel preferat din Gama Vichy!
Nu le-ai incercat inca? Acum ai ocazia. Da o fuga in cea mai apropiata farmacie si testeaza-le. In gama gasesti 4 tipuri de fond de ten:
- Normaderm Teint
- Aera Teint cu o textura fluida (pentru piele normala/mixta)
- Aera Teint cu o textura cremoasa (pentru piele uscata)
- Liftactiv Flexilift cu efect anti aging, destinat femeilor care au peste 35 de ani.

Unul sigur ti se va potrivi si tie! Intra in concurs si il poti primi cadou!

Concursul se desfasoara in perioada 27 septembrie - 11 octombrie.

CASTIGATOARELE SUNT:

Ana
Panait Elena
Alexxa

Pentru a intra in posesia premiilor castigatoarele sunt rugate sa trimita un e-mail pe adresa oana_raluca2001@yahoo.co.uk care sa contina urmatoarele informatii:

- Fondul de ten preferat de la Vichy si culoarea potrivita. Va recomand sa mergeti in farmacii si sa va uitati la testere pentru a face alegerea cea mai buna.
- Nume si prenume
- Adresa completa
- Codul postal
- Numar de telefon

Pentru ca lucrurile sa se miste intr-un ritm decent si fiecare castigatoare sa intre cat mai repede in posesia premiilor o sa va rog sa imi furnizati informatiile cerute pana luni, 18 octombrie. Cele care nu o vor face isi vor pierde premiul iar in locul lor voi alege pe altcineva.

* Deorece Panait Elena nu si-a lasat datele de contact si nu a raspuns sub nicio forma pana la aceasta data ma vad nevoita sa premiez pe altcineva. In locul ei, va fi premiata Iulia.

38 de comentarii:

  1. Hmm... experienta mea coincide sigur cu experienta multor altor fete si anume: incercarea repetata a mai multor fonduri de ten! Rezultatul? Nici acum nu sunt cu adevarat multumita!

    Am un ten sensibil, cu tendinte de uscare, rar este gras in zona T. Am incercat 3 fonduri de ten si niciunul nu mi-a oferit ceea ce doream, motiv ptr care am renuntat sa mai folosesc. Acum folosesc f rar, ptr ca oricum nu este rezultatul visat.

    Sunt fana Vichy, folosesc alte cateva produse de la ei si as fi incantata sa descopar un fond de ten cu acoperire perfecta, care sa se aplice usor, sa fie rezistent si sa nu imi incarce tenul. Urasc acel aspect de "tencuiala" :)).

    V-am pupat! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alegerea fondului de ten mi s-a parut intotdeauna una destul de dificila...de ce? pentru ca si tenul meu este unul dificil. In functie de anotimp, el este ba foarte uscat, ba mixt cu usoare tendinte de ingrasare.

    De-a lungul vremii, am incercat mai multe tipuri de fond de ten, insa de ceva vreme m-am oprit asupra unuia de care sunt destul de multumita, insa, care nu ma satisface pe deplin; atunci cand ma uit in oglinda nu vad un ten de portelan, cum spui si tu.

    Visez la un fond de ten care sa acopere perfect micile imperfectiuni ale fetei dar care sa nu ofere un aspect incarcat tenului si cred ca cele din gama Vichy sunt exact ceea ce mi se potriveste si ceea ce imi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Raluca, daca ne spui o povestioara despre experientele tale cu fondurile de ten poti sa intri in concurs. Cine stie... poate vei castiga unul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondul de ten este esential pentru mine, este unul dintre cele mai dificil de ales produse de make-up si de care tine intreg machiajul pe care vrei sa il realizezi.
    Am un ten foarte pretentios, gras-mixt de aceea am mare grija in alegerea fondului de ten, de aceea am fost foarte fericita cand am aflat cand cei de la Vichy ne-au oferi sansa de a testa cele 3 tipuri de fon de ten.
    Probabil nu sunt singura care de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
    Am incercat Aerateint si am ramas foarte incantata in primul rand pentru ca nu are efect de masca, arata absolut natural si acopera foarte bine imperfectiunile.
    Cel mai important aspect mi-a placut ca este destinat tenul mixt/gras si are functia de a matifia pielii reducand aspectul de sebum si nu ma mai confrunt cu aceeasi probleme dintotdeauna: "nu-mi mai luceste tenul" dataorita texturii ultrafine si fondante.
    Ideea unui fond de ten dermatocosmetic ar fi sa nu irite, sa nu contina substante agresive si sa si trateze...este cazul Aerateint.
    Recunosc ca de-a lungul timpului a avut experiente mai nefericite cu fodul de ten, fie ca a fost vorba despre un produs total nepotrivit tipului de ten, fie ca a fost vorba de o culoare prost aleasa.
    De remarcat este faptul ca toate aceste produse contin apa termala Vichy, o adevarata desfatare pentru piele si factor de protectie SPF 20.
    Fondul de ten reprezinta acea bariera de protectie fata de toti factorii nocivi care se regasesc in atmosfera: praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura.
    Vichy AeraTein este prietenul meu de nadejde in orice machiaj, zi de zi. Este cel mai important detaliu al frumusetii mele, este un produs pe care il folosesc zi de zi, un produs indispensabil ce confera stralucire, luminozitate, acopera imperfectiunile, imi protejeaza tenul de factorii nocivi si ma face sa arat impecabil indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Fondul de ten Aeratein este secretul din spatele frumusetii mele de invidiat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma inscriu si eu in concurs cu un mic comentariu. sincer, chiar daca nu era concurs, tot apaream cu un comentariu,(nu stiu daca aici pe blog) pentru ca atunci cand imi place ceva o strig in gura mare…Intr-o zi am luat din intamplare flyer-ul Vichy din farmacia Dona de la Romana. m-am dus repede acasa, la oglinda, m-am demachiat si le-am incercat pe toate…am ramas surprinsa. eu dimineata imi dadusem cu un fond de ten de la Avon de care nu mai eram deloc multumita….il urasc chiar..pierd foarte mult timp cu el si tot ma enervez pentru ca nu obtin ce doresc. primul folosit Aerateint Pure Fluid s-a intins rapid pe fata, ca si cum n-ar fi existat….fata mi-a devenit mata, luminoasa, curata, fara imperfectiuni, culoarea mi s-a potrivit perfect…nu-mi venea sa cred…exact ce mi-am dorit… in cateva secunde. nici nu m-am demachiat asa am dormit, am vrut sa vad cat rezista, si a rezistat pana dimineata, tenul meu era perfect. m-am dus fuguta la serviciu si am povestit colegelor, in cateva secunde erau toate in farmacie la romana….. Fondurile de ten- Normaderm Teint si Liftactiv Flexilift Teint sunt foarte bune si ele, dar pe mine m-a impresionat Aerateint Pure Fluid si mi-a ramas gandul la el. am mai cautat in farmacii flyere Vichy, dar n-am mai gasit din pacate. Daca da Dumnezeu sa castig, promit sa arunc fondul de ten de la Avon…:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cumparat Normateint Opal (15) in primavara si l-am folosit cateva luni (acum nu imi mai permite tenul, fiind cam deschis). Nu am o parere buna, dar nici foarte proasta pentru ca e mai bun decat altele folosite, insa nu suficient de bun ca sa justifice pretul. Mi se pare ca intra in micile riduri de expresie pe care le am, se ia pe telefon (ceea ce inseamna ca nu e foarte rezistent), tenul nu ramanea mat mai mult de 2-3 ore si nici nu am remarcat o imbunatatire semnificativa a tenului. Totusi, acoperirea este bunisoara fata de alte fonduri de ten si aspectul e mai natural, mai putin incarcat. All in all, nu l-as mai cumpara.
    La putin timp dupa ce am cumparat Normateint, a aparut pe piata Aerateint si imi venea sa-mi dau doi pumni ca nu am mai avut "putintica rabdare" sa il iau pe acesta. Am testat nu cu mult timp in urma o mostra din varianta pentru ten mixt si intr-adevar, era o alegere mult mai buna. S-a comportat mult mai bine fata de Normateint pe tenul meu, acoperirea e mai buna, nu se strange in ridurile de expresie, chiar accentueaza frumusetea naturala. Eu am incercat 23-Clear Ivory, care mi s-a potrivit mai bine pe timp de vara si toamna, cat inca am tenul mai colorat.
    As cumpara Aerateint, nu as mai cumpara Normateint.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna



    Incep mica mea povestioara in primul rand prin a multumii echipei Vichy pentru minunatele produse pe care, ni le ofera noua femeilor .

    Am avut deosebita placere sa gasesc in revista Psychologies o mica mostra, fond de ten Vichy Aerateint.Vreau sa va spun ca este de-a dreptul minunata.O textura cremoasa care o data aplicata iti da o senzatie de fin, asemeni unei sclipiri de matase frantuzeasca. Este foarte important si faptul ca acest fond de ten nu contine parabeni, coloranti sau parfum ingrediente nocive tenului sensibil si uscat asa cum il am eu. Vichy Aerateint mi-a lasat o impresie foarte buna si mi-ar face mare placere sa pot sa-l aplic din nou pe ten.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,
    Sunt posesoarea unui ten mixt fara imperfectiuni.Folosesc fdt in fiecare zi pt protectie, uniformizarea culorii si sa-i mai domolesc din luciu; asadar nu am nevoie de acoperire mare ci mai degraba medie. In general, folosesc fdt mineral insa de cand cu concursul, am avut ocazia sa incerc din curiozitate Normaderm teint si pot spune ca m-am indragostit pur si simplu. E atat de lejer, nu-mi lasa aspectul de masca iar parfumul il ador.
    am incercat nuanta 25 nude si e numai buna pt tenul meu
    gangxta_gurl08@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. “De ce fond de ten?” – deoarece fata are nevoie de o protectie impotriva tuturor factorilor nocivi din atmosfera: praf, fum, radicali liberi, raze ultraviolete etc. Pe parcursul celor 4 anotimpuri singura care “infrunta” frigul, vantul, soarele, diferentele de temperatura este fata; corpul este acoperit de haine, fata nu, totusi se poate vorbi despre fond de ten ca despre o hainuta care se imbraca dimineata si se inlatura seara. Si aceasta hainuta nu trebuie sa lipseasca din “garderoba” unei femei.
    ”De ce Vichy?”Am ales din pura curiozitate Aerateint, iar de atunci numai pe el il folosesc, ma multumeste complet, pentru ca imi ofera protectie, hidratare, intretinere, prospetime, rezistenta si nu in ultimul rand o nivelare estetica a tenului…
    Un fond de ten nu este un rebus de nedescifrat, este un produs care te cheama spre el daca asta trebuie. In alegerea unui fond de ten trebuie sa se tina cont si de culoarea naturala a pielii pentru momentul in care este folosit. Si nu in ultimul rand … daca doresti un fond de ten de calitate si un rezultat la fel aruncati o privire discreta spre toata gama Vichy…nuanta 36 sand
    nicoleta_borza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. De multe ori admiram perfectiunea tenului vedetelor in reviste si pe ecrane, si nu de putine ori avem un soc cand le intalnim pe strada nemachiate sau le vedem in reviste.
    Toate imperfectiunile tenului dispar sub efectul magic al fondului de ten. Multe tinere se intreaba: ce fonduri de ten folosesc vedetele si de la ce firma?
    Fondul de ten nu numai ca iti schimba infatisarea, dar iti protejeaza tenul de poluarea din atmosfera, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul nociv al ultravioletelor.

    Folosesc AERATEINT Pure Crema(35 sand) pentru ca indeplineste niste roluri foarte importante pentru mine: frumusete(un ten care arata bine, culoare, acoperire, un ten de admirat si de invidiat ), protectie (ultraviolete, aer uscat, oxidare, praf) si satisfactie (stare de bine, incredere in mine).

    Mai intai de toate trebuie sa ai un ten ingrijit pentru ca fondul de ten arata mai bine pe un ten sanatos!
    georgia.mony@yahoo.com mary

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana in urma cu un an foloseam cam orice tip de fond de ten. Asta pana am dat de o dermatoloaga buna care mi-a spus sa renunt la fondurile de ten pe care le foloseam si mi-a recomandat cu incredere produse din gama Vichy, printre care si fondul de ten.
    In prezent folosesc fondul de ten Flexilift Gold nr 45 si pot spune ca sunt foarte incantata de el si in comparatie cu produsele pe care le foloseam in trecut, acest fond de ten este de nota 20. Se aplica usor, imi ofera o luminozitate de lunga durata tenului se este si destul de accesibil ca pret, avand in vedere brandul. Eu una sunt foarte multumita de el si am ajuns la randul meu, sa il recomand si eu prietenelor. Si folosind si alte produse din gama Vichy (tot pentru ten) pot spune ca am devenit dependente fata de ele, in momentul in care am vazut ce minuni pot creea chiar si pe un ten cu probleme! Multumim Vichy!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu sunt o fana a fondului de ten Normaderm, am tenul mixt. Cu venirea frigului, tenul mixt mi se pare unul dintre cele mai greu de ingrijit tipuri de ten. Am nevoie de ceva care sa absoarba sebumul de pe nas frunte si barbie si totodata sa-mi asigure hidratarea de care are nevoie in sezonul rece. Am incercat Normaderm acum un an, efectul lui se mentine mult dupa ce ajung de la munca. Mi l-as dori pentru ca am incredere in Vichy si in ceea ce Vichy promite tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!
    Sa va povestesc experienta mea cu fondul de ten Vichy: l-am folosit o singura data si asta datorita unei reviste in care am gasit o mostra de AeraTeint si pot spune ca mi-a placut foarte mult. Se intinde foarte bine ,acopera la fel de bine si nu-mi simt fata incarcata ca si cum as avea o masca.Ce imi mai place la el e faptul ca are FPS 20, e hipoalergenic si nu contine parabeni.A rezistat foarte bine pe fata mea cele 8 ore cat am fost la munca, nu s-a luat pe haine si nici pe telefonul mobil cum am patit cu alte fonduri de ten. Cam atat pot spune despre fondul de ten Vichy, avand in vedere ca l-am incercat o singura data.Imi doresc sa castig fondul de ten AeraTeint crema nr.12, cred ca mi s-ar potrivi foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Este unul dintre acele fonduri de ten miraculoase care participa la hidratarea tenului meu si la finisarea imaginii mele.
    El are grija de mine zi de zi, la munca, la shopping, la o iesire cu prietenele, in club, la iarba verde, la intalnirile nocturne....
    Vichy ma transforma din ratusca cea urata in regina balului, din prietena neingrijita in femeia dupa care tanjesc toti barbatii.
    Vichy: transforma visele in realitate! Iti multumesc ca existi!
    Aera Teint

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu fond de ten am inceput sa folosesc in urma cu 10 ani , pe atunci aveam 19 ani , gasisem o mostra intr-o revista , si am zis sa o incerc , mi-a placut atat de mult , si era si culoarea potrivita , era vb de fdt de la maybelline ,iar dupa cateva zile mi-am luat un tub , si apoi tot asa , pana au scos acel fond de ten dupa piata , si evident au aparut altele , apoi am folosit fdt de la loreal , acum am devenit fana fdt vichy . Ce m-a facut sa folosesc acest fdt - o prietena de a mea mi-a dat cateva mostre , bineinteles mai multe nuante , am ales nuanta mea potrivita , si primul lucru dupa ce m-am dat pe fata a fost WAW , ce bine arata , imi place ca tine foarte mult , de dimineata si pana seara pana veneam de la job , pot spune ca isi merita banii , un tub ma tine cam 3 luni de zile , are si putere buna de acoperire , mie personal nu mi se ia pe haine , ce mai intr-un cuvant acum fondul de ten de la vichy este numarul 1 pt mine, imi mai place ca nu straluceste tenul dupa cateva ore, si arata destul de natural. Acestea sunt parerile mele despre ftd de la vichi , si experienta mea de dinainte cu alte fdt .

    RăspundețiȘtergere
  16. In incercarea de a gasi un fond de ten am dat peste gama Vichy, dorind sa scap de produse care sunt pur cosmetice : )
    So, am cumparat prima data Normaderm si mi-a placut foarte mult dar mi se parea ca imi usuca tenul foarte tare. Asa ca mi-am luat crema de zi Normaderm pe care o folosesc de dimineata si Aqualia Thermale ce imi face un ten de portelan seara :) Recent, am zis sa schimb culoarea si sa incerc si Aerateint. Si imi place la nebunie! nu imi incarca deloc fata, ramanandu-mi foarte fina si am un aspect de ten hidratat. E super!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca primul fond de ten l-am folosit pe la finalul liceului. Eram proaspat reprezentant Avon si mandra ca mi-am achizitionat primul meu fond de ten de la o firma cunoscuta.
    Desi era un fond de ten pentru ten sensibil nu m-am inteles bine cu el multa vreme si a trebuit sa caut alte solutii.
    Mentionez ca am acnee, ten mext si piele sensibila.
    Am mai incercat fonduri de ten ieftine, din supermarket-uri, apoi am trecut la Max Factor, un produs foarte bun, dar nu destul de bine tolerat de tenurile cu probleme ca al meu.
    Intr-un final am avut curajul sa platesc mai mult pentru un fond de ten Vichy NormaTeint, alegand o nuanta mult mai inchisa decat a tenului meu, Gold.
    Am ramas surprinsa de faptul ca desi era o nuanta inchisa se adapta repede la culoarea tenului meu si mergea super vara, datorita efectului de bronz.
    Acum sunt la al doilea tub de NormaDerm Teint, nuanta Nude, si sunt si mai multumita.
    Reduce cosurile, matifiaza, se aplica usor si in cantitati mici si rezista mult timp fara sa sufoce pielea. De asemenea, este usor de indepartat cu demachiant.
    Il recomand tuturor fetelor care au ten cu probleme si vor un fond de ten de calitate care cu acoperire foarte buna, dar care nu se simte pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa o experienta urata cu un fond de ten ce mi-a provocat alergie o lunga perioada chiar nu am vrut sa mai aud de fond de ten!!Pana intr-o zi cand m-am dus la farmacie sa-mi cumpar o crema Vichy iar farmacista mi-a oferit si o mostra de fond de ten Vichy FLEXILIFT TEINT,la inceput am refuzat apoi ea mi-a explicat ca e perfect pentru tenul sensibil.Dupa ce l-am incercat chiar am fost multumita,nu incarca tenul ,confera luminozitate,se potriveste perfect culorii tenului meu si cel mai important nu-mi provoaca alergiee!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am citit mereu review-uri bune despre produsele Vichy si am auzit de la prietene numai de bine despre ele dar conform proverbului "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul" atunci cand a venit vorba sa imi cumpar un fond de ten potrivit pentru tenul meu pretentios si plin de imperfectiuni am fost putin sceptica.Asa ca m-am inarmat cu multa rabdare si am pornit in cautarea unor mostre .Si asta nu a fost usor.De ce?Pentru ca tenul meu are nuanta cea mai deschisa posibila.Am inceput cu prietenele mele care foloseau fond de ten de la Vichy dar din pacate nu mi se potriveau nuantele,am incercat totusi de la colega de camera care are nuanta un pic mai inchisa si tenul asemanator cu al meu.Am ramas placut surpsinsa cand am vazut ce textura buna are si ca nu mi-au aparut monstruleti dupa folosire.Mai apoi am vanat revistele care ofera in fiecare luna mostre avand norocul ca am dat peste un site care precizeaza fiecare revista ce mostre are.Intr-un final dupa cateva reviste cumparate am dat si peste fondul de ten Normateint nr.15 care mi s-a potrivit de minune,mi-a placut cel mai multe din cele incercate de la Vichy probabil si pentru ca acesta e pt ten cu imperfectiuni.Foarte incantata am si pornit catre farmacie sa imi cumpar si de atunci nu m-am despartit de el.Am fost de asemenea incantata de faptul ca mostra a reflectat foarte bine cum e produsul cu adevarat pentru ca de multe ori sunt mai bune decat produsele in sine.
    Sunt foarte incantata de actiunea Vichy de acum de a oferi in farmacii mostre.Daca ar fi fost asa si inainte m-ar fi scutit de un efort considerabil care oricum a meritat.Cu siguranta voi merge in farmacii si voi cauta deoarece as vrea sa incerc si eu Aerateint Pure.

    RăspundețiȘtergere
  20. buna! eu sunt o mare fana a cosmeticelor in general, dar cand vad prin reklame fdt ,parca imi tresara inima, as vrea sa pot sa le incerc pe toate, dar nu cred ca voi putea ca sunt cam scumpe ,dar avand norocul sa gasesc o mostra intr-o revista a unui fdt vichy Normateint nude ,am ramas placut surprinsa cat de bine se aseaza pe fata si e rezistent ,mi-a placut ,sper sa mai gasesc mostre in reviste ,ca le incerc cu mare drag,merge pe timp friguros Normateint ? cred ca ceva mai hidratant ar merge,multumesc ca mi-ai dat posibilitatea de ati scrie aici ,si cine stie ....

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca se implinesc 3 ani de cand am descoperit fondul de ten de la Vichy. Am inceput cu Normateint, iar de curand am gasit Normadermteint. Iar de 3 ani nu am mai schimbat fondul de ten! Vara folosesc 45, iar de toamna pana primavara 35, ambele nuante parand naturale pe tenul meu.
    Ce foloseam inainte? Am un ten foarte sensibil si ajunsesem sa fac sacrificii financiare mari... Dior, Chanel, Guerlain. Dintre acestea tenul meu s-a simtit multumit doar cu Guerlain (nu va povestesc cat costa :), asa ca intelegeti de ce Normateint a fost o adevarata revelatie! Ten mat, fara luciu, nu se incarca de cosuri,iar fondul de ten sta pe fata o zi intreaga. Ce mai... daca dispare de pe piata sunt distrusa :)))).

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu siguranta, fiecare dintre noi a intampinat cel putin o data dificulati in alegerea unui fond de ten adecvat tipului de ten, cu siguranta fiecare dintre noi a ales cel putin o data o nuanta mai inchisa sau mai deschisa decat culoarea tenului si, cu siguranta, fiecare dintre noi a avut cel putin o data dificultati in aplicarea corecta si uniforma, estetica a fondului de ten.
    Fondul de ten reprezinta acea bariera de protectie fata de toti factorii nocivi care se regasesc in atmosfera: praf, raze ultraviolete, fum, radicali liberi, variatii de temperatura, s.a.m.d
    Vichy AeraTein Pure Crema este prietenul meu de nadejde in orice machiaj, zi de zi. Este cel mai important detaliu al frumusetii mele, este un produs pe care il folosesc zi de zi, un produs indispensabil ce confera stralucire, luminozitate, acopera imperfectiunile, imi protejeaza tenul de factorii nocivi si ma face sa arat impecabil indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Fondul de ten Aeratein este secretul din spatele frumusetii mele de invidiat!!!

    Vichy Aeratein=Prietenul meu de nadejde!
    Va Multumesc!!
    pestryta@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Fondurile de ten Vichy sunt cele mai bune, le folosesc mereu, sunt fantastice.
    Fondul de ten nu lipseaste din trusa mea de machiaj.Vichy Normateint este un “truc” care aduce o nota in plus de frumusete,dand tenului un aspect sanatos si tineresc.
    Fondul de ten Vichy Normateint are rolul de a imbunatati aspectul estetic al tenului, dar si de a-l proteja de razele UV, de radicalii liberi, de a-l hidrata, pur si simplu este ca o ploaie calda de vara, care imi rasfata simturile si tenul oferindu-mi o piele mai neteda,matasoasa si o stralucire aparte.I love Vichy!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Desi am fost foarte sceptica atunci cand l-am cumparat, acum, dupa cateva luni de folosire vreau sa-l recomand si altor fete care au ten cu probleme, sau fara.Norma Tein este fara indoiala cel mai bun fond de ten.
    Ce imi place mie la el este textura de crema care se intinde usor pe piele si faptul ca este economic, adica iti ajung cateva picaturi de fon de ten ca sa acoperi toata fata.
    Se aplica, bineinteles, peste crema de zi, dupa ce tenul este curatat.
    Fondul acesta de ten este pentru piele cu probleme, incluzand acneea si grasimea excesiva. Tenul meu este “normal” dar acneic, adica daca ma spal cu sapun mi se usuca exagerat de tare fata si-mi ies cosuri, iar daca aplic crema nepotrivita mi se ingrasa exagerat de tare si iar imi apar cosuri.
    In afara de textura, la Vichy Norma Teint imi mai place faptul ca pot aplica o culoare cu cateva tonuri mai inchisa decat cea naturala, fara sa ramana pete si sa se observe ca nu e culoarea reala a pielii mele. De exemplu, acum folosesc nuanta 35 Sand, eu avand tenul deschis, si se uniformizeaza perfect, oferind un aspect mat, foarte frumos.
    Pielea nu se sufoca si nu transpira sub acest fond ten. Se usuca repede dupa aplicare, fara sa pateze hainele la atingeri usoare accidentale, dar nu usuca si pielea daca este asezat peste o crema de fata potrivita.
    Nu se aduna pe piele, nu se observa riduri de expresie si nu irita fata sau ochii. Atentie aici pentru ca trebuie avut grija la solutiile de demachiere, precum si la calitatea discurilor demachiante. Daca luati discuri ieftine care zgarie fata, clar o sa va treziti si cu imperfectiuni a doua zi.
    Norma Tein este ceva unic pentru mine, este de nota 10. Felicitari celor de la Vichy! Apreciez si felicit munca lor, faptul ca ne da posibilitatea sa fim mai frumoase si mai increzatoare in noi.
    nineta.nic5@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Primavara trecuta a aparut pe piata fondul de ten Vichy Norma Derm, produs destinat tenului cu impefectiuni. Prima oara si l-a cumparat o prietena de-a mea care s-a declarat multumita de el, mai ales ca tenul ei are ceva probleme, iar apoi m-a convins si pe mine.
    Mie imi place! Este cel mai bun fond de ten ever, super ok. Nu imi provoaca cosuri, nu lasa urme sau pete de culoare si are o acoperire foarte mare.
    Fondul de ten are o textura cremoasa, usor lichida si se intinde foarte bine. Acopera tenul foarte bine, imi face fata catifelata si luminoasa.
    Un alt lucru care imi place la acest fond de ten este ca are protectie SPF 20, lucru care este bine venit.
    Produsul se lauda cu faptul ca inlatura excesul de sebum, insa este foarte adevarat, pentru ca tenul meu este mixt, asa ca Norma Derm imi rezolca cu brio aceasta problema. Mai mult decat atat, il folosesc cu o pudra , asa ca pielea ramane mata si catifelata intreaga zi.
    Folosesc nuanta 35 sand si sunt extrem de multumita, datorita lui am tenul perfect si sunt gata de atac mereu:P

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna,
    Intotdeauna mi-am dorit un fond de ten sa nu usuce pielea, ci sa o hraneasca. Sa nu-l incarce si, mai mult decat atat, sa-l regenereze. Asta e ceea ce ne dorim de la un fond de ten! Exista cate unul potrivit pentru fiecare. Trebuie doar sa stii care sunt nevoile pielii tale.Am dat gres de multe ori, ba nimeream de ma multumea dintr-un punct de vedere si ma nemultumea din 10 si tot asa, pana cand o buna prietena mi-a adus o mostra de Vichy Normatein nuanta 35 sand, l-am testat si am ramas cu gura cascata cand m-am uitat in oglinda :lol: (pe bune), nu-mi venea sa cred :shock: , eram perfecta din toate punctele de vedere, eram 100% multumita si foarte bucuroasa ca in sfarsit am gasit ceea ce cautam :D .Un fond de ten bun nu trebuie doar sa ascunda defectele pielii ci si sa-i imbunatateasca aspectul. In zilele noastre, un fond de ten nu este doar un produs de machiaj, ci si unul de ingrijire.De aceea va recomand Vichy, el te scapa de cautarile indelungate, intruneste toate dorintele femiei intr-un tubulet minunat, incercati-l cu incredere si nu veti regreta.
    gguvid@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Foloseste-l asa cum trebuie si vei arata ca o vedeta! Secretul e sa obtii un ten de portelan, nu o masca inestetica. Cuvantul de ordine? Naturaletea! Produsul magic: Vichy Normatein!!
    Chiar este facut sa acopere defectele, arata foarte bine pe fata mea, ma face cat mai naturala.
    Pentru asta trebuie sa tii cont de trei lucruri: pregatirea tenului, alegerea produsului potrivit si utilizarea corecta. Începe prin a-ti curata bine fata. Nu trebuie sa lipseasca demachiantul, lotiunea tonica si crema hidratanta cu factor de protectie solara. Alege apoi nuanta potrivita, misiune nu tocmai usoara! Principiul de baza este sa gasesti o nuanta cat mai apropiata de culoarea tenului. Atentie! Daca vei testa fondul de ten pe mana, n-o sa rezolvi mare lucru. Cand vrei sa-ti cumperi fond de ten, testeaza-l pe gat sau de-a lungul liniei inferioare a maxilarului. Priveste-te în lumina artificiala din magazin dar si la lumina naturala.
    Folosesc nuanta 35 sand, l-am cumparat la recomandarea vanzatoarei, eram in cautarea unui fond de ten bun, urma sa ma duc la o nunta si nu mai aveam fond de ten, m-am gandit ca e timpul sa-mi cumpar ceva mai bun pentru ca merit, si indradevar investitia a meritat cu varf si indesat, m-am indragostit de el de la prima aplicare si de atunci este de nelipsit, la munca, la petreceri, la plimbare in parc, chiar si la piata;), oriunde merg el este prezent cu mine, radiaza pe chipul meu:)
    Este pentru mine “haina” pentru fata
    Nu-mi las fata dezbracata in fata factorilor nocivi din atmosfera! Fondul de ten Normatein este singurul care imi protejeaza tenul de actiunea poluarii, ultravioletelor si radicalilor liber.
    Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna,

    Observ ca ai de citit atatea povestioare incat pana la sfarsitul concursului o sa poti sa alcatuiesti o nuvela (sa nu exagerez cu romanul):)) Asadar, am sa incerc sa te scutesc de o lectura prea lunga (desi nu mi-e usor:)) ...(Deci incep):

    Am descoperit fondul de ten Normaderm Teint, sau mai bine zis vizualizat, din intamplare, aruncand un ochi pe revista unei colege de facultate si pot sa spun ca m-a convins (desi in general nu am incredere in reclame pana nu incerc). Prin urmare, am vrut sa vad daca isi respecta toate promisiunile si l-am cumparat.Recunosc, eram si cam disperata pentru ca tot ce incercasem in materie de fond de ten imi lasase numai "dezastre" pe ten, o tona de monstruleti, rauri de sebum,si multa neincredere si disconfort, ingrozitor...!!!
    Dar atunci cand am aplicat prima picatura de "minune", adica de Norma Teint (denumirea veche:D), mi-am dat seama ca promisiunile Vichy nu au fost in zadar si ca eu nu mi-am cheltuit banii tot in zadar(cam multicei pentru o studenta ce-i drept:-s) : s-a dus valul de luciu pe care il stergeam cu servetele din ora in ora, monstruletii nu prea mai sunt nici ei, si tenul meu este invaluit intr-o "hainuta" placuta, lejera si mai ales atat de naturala:D!
    Am avut apoi proasta inspiratie de a incerca si AeraTeint, care nu mi-a facut pra bine, si nu m-a scapat de luciu, asa ca de acum incolo stiu: NormaDerm Teint!!!

    P.s.1: Se pare ca nu am reusit sa scurtez "povestea":|, sper sa ai suficienta rabdare si sa nu ma "taxezi" cu un fond de ten in minus:(!

    P.s.2: Si acesta e mailul meu, in caz ca voi avea parte de fericirea de a primi un Normaderm Teint,prima culoare, numarul 15 Opal (cred ca e potrivita avand in vedere ca nu imi apar dungulite penibile la extremitatile fetei), iupyyyyy:X:X:X:
    hirdaualexandra@yahoo.com

    P.s.3 Pup u si pe toata lumea:)!

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu am descoperit fondul de ten Vichy Normateint dintr-o pura intamplare. Stateam la rand intr-o farmacie si inaintea mea o tipa cu aceleasi probleme ca si mine (ten gras, cosuri) ii cere sfatul farmacistei pentru un fond de ten antiimperfictiuni. Mi-a placut foarte mult de farmacista respectiva, deoarece era foarte bine pregatita in acest “domeniu” si nu a stat mult timp pe ganduri si i-a recomandat imediat fondul de ten Vichy Normateint, mentionandu-i ca si ea se confrunta cu aceleasi probleme si este singurul fond de ten care mascheaza imperfectiunile, fara sa incarce tenul si sa astupe porii. Nu mai retin exact daca tipa din fata mea a achizitionat fondul de ten sau nu, insa eu va pot spune un sigur lucru ca pe mine m-a convins farmacista si desi venisem la farmacie pentru altceva, am plecat fericita de noua mea achizitie. Cum a ajuns acasa nerabdatoare cum sunt l-am si incercat…rezultatele au fost oauuuu!!! tenul era foarte bine acoperit si fata mea arata atat de naturala. Am zis totusi sa raman in continuare cu el pe fata pentru a ma convinge daca este rezistent sau nu la sebum. Dupa cateva ore de la aplicare pur si simplu uitasem ca-l am pe fata si nu mai aveam acea urata senzatie, ca fondul meu de ten “imi curge” de pe fata datorita sebumului.
    Concluzia mea: este singurul fond de ten pe care fata mea foarte sensibila si capricioasa il accepta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna,

    Eu am incepu sa folosesc fdt la varsta de 18-19 ani deoarece imi aparuse acnee. La vremea respectiva mi-am cumparat o revista unde am gasit o mostra ftd de la Loreal.Dupa aceea am folosit fdt de la maybellinde , avon , oriflame si pana acum 2 luni tot avon.In urma cu 2 luni am fost la un magazin de unde mi-am cumparat un sapun si am observat ca aveau mostre Vichy Normaderm Teint de vanzare si mi-am cumparat mai multe. In general merg pe principiu ca , calitatea e mai buna decat cantitatea. De atunci folosesc fdt Vichy Normaderm Teint si fiind posesoarea unui ten mixt/gras cu o acnee usoara , e foarte bun deoarece acopera imperfectiunile , nu incarca poriisi nu se observa acel aspect "masca " care e total inestetic. Am incercat si mostra cealalta Aerateint, insa tot Normaderm Teint e cel potrivit tenului meu.
    roberto_dragan@yahoo.com
    Normaderm Teint nuanta 15

    RăspundețiȘtergere
  31. Intr-o dimineata mohorata cand m-am uitat in oglinda m-am speriat – oboseala din ultimele 2 saptamani isi spuse cuvantul – deadlineuri, nopti petrecute in fata calculatorului, facand planificari, proiectari si alte minuni, raceala asta care parca nu mai trece odata, stresul din ultimele zile, toate isi pusesera amprenta asupra chipului meu – cearcane, ten straveziu si prafuit… doar un lifting facial m-ar mai fi putut revigora instant.

    Atunci mi-am amintit de un pliculet de Vichy Liftactiv – auzisem multe lucruri bune despre el, dar nu-l testasem niciodata. Spre marea mea bucurie nuanta mi s-a potrivit din prima – 25 nude. Textura sa cremoasa, extrem de fina, m-a fermecat de la prima atingere – in urma sa ramanea un ten satinat, luminos, ca de portelan fin. Parca ma dadeam cu o potiune magica! Cand mi-am privit din nou chipul in oglinda, nu mi-a venit sa cred – cearcanele mele se atenuasera ca prin farmec, tenul devenise satinat, cu un luciu frumos, sanatos, natural. Iar aceasta minune a durat intreaga zi – pana la demachiere tenul meu a aratat impecabil!

    RăspundețiȘtergere
  32. Concursul s-a terminat! Intr-un timp cat mai scurt voi afla de la reprezentantii Vichy cate premii putem oferi cititoarelor Celebrities Checked Out!

    RăspundețiȘtergere
  33. * Deorece Panait Elena nu si-a lasat datele de contact si nu a raspuns sub nicio forma pana la aceasta data ma vad nevoita sa premiez pe altcineva. In locul ei, va fi premiata Iulia.

    RăspundețiȘtergere
  34. Iulia a mai castigat si pe http://www.ceimbracazi.ro/castigatoarele-concursului-vichy/ si pe http://cosmeticerecomandatenerecomandate.blogspot.com/2010/10/and-winners-are.html
    se poate castiga pe mai multe bloguri??

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna, Intr-adevar pe cele doua site-uri a castigat aceeasi persoana insa nu este aceeasi Iulia castigatoare de pe blogul meu. Eu am ales-o pe Iulia cea care a postat al doilea mesaj din concurs. In ceea ce priveste intrebarea ta "se poate castiga pe mai multe bloguri?" nu pot sa-ti spun decat ca fiecare bloger a avut libertatea sa-si aleaga castigatorii. Iulia respectiva a reusit sa impresioneze mai multe blogerite... asta este.

    RăspundețiȘtergere