luni, 20 septembrie 2010

Lady Gaga si noua ei obsesie pentru rochiile din carne

Totul a inceput in momentul in care Gaga a participat la un pictorial pentru revista Vogue Japonia, destinata barbatilor.

Artista a aparut pe coperta revistei imbracata doar in cateva bucati de carne. Ideea i-a apartinut controversatului fotograf american, Terry Richardson, si a fost primita de Gaga cat de poate de bine. Pentru premiile VMA a pastrat aceasta idee si a dezvoltat-o in incercarea de a obtine o tinuta demna de un eveniment cu covor rosu. Ce ai iesit? O rochie din carne accesorizata in intregime cu piese tot din carne: plic, palarie si botine! Nu vreau sa-mi imaginez cum s-a simtit pe piele aceasta rochie, ce miros a emanat sau ce a fost in capul ei in momentul in care a imbratisat-o pe Cher si a rugat-o sa-i tina plicul pana isi termina discursul de multumire pentru unul dintre cele 7 premii pe care le-a castigat in cadrul evenimentului.

Peta nu a lansat inca niciun comentariu legat de aceste aparitii, insa Ellen Degeneres a facut primul pas si i-a sugerat sa imbrace un costum realizat din legume.












































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu