duminică, 8 august 2010

Material Girl s-a materializat

Madonna si fiica ei Lourdes au lansat pe 3 august colectia de haine "Material Girl". Aceasta se va vinde prin intermediul magazinelor Macy`s dar si online.

Teoretic, colectia se adreseaza tinerei generatii, fetelor de 13 ani, insa practic daca vezi piesele vestimentare tinzi sa-ti schimbi parerea. Totusi nu trebuie sa ne mai mire nimic daca luam in considerare 2 aspecte:

1. Imaginea acestei colectii este Taylor Momsen care desi are doar 16 nu se imbraca... (ca sa fiu delicata am sa spun doar ca) in niciun caz cu haine potrivite varstei ei.

2. Insasi Madonna a declarat recent ca si-ar fi dorit ca fiica ei sa se imbrace mai conservator. Totusi, ce se naste din pisica... soareci mananca asa ca era imposibil ca Lourdes sa nu-si manifeste personalitatea inca de mica.

Si totusi... cum a ajuns Lola sa aiba propria colectie de haine? Chiar Madonna a explicat recent intr-un interviu. Totul a pornit de la colaborarea pe care artista a avut-o in 2007 cu H&M. Desi i-a placut postura de designer, Madonna a descoperit ca acest proiect ii ocupa foarte mult timp... de care nu dispunea. Atunci a decis sa nu mai lanseze nicio alta colectie de haine asta pana si-a dat seama ca are totusi o fiica de 13 ani plina de energie si personalitate care ii poate lua locul in acest domeniu oricand. Asa a luat nastere "Material Girl".

Primele schite, imagini cu produse dar si fotografii de la sedinta foto au fost deja dezvaluite.

In ceea ce priveste shooting-ul, atat Madonna cat si Lola au fost tot timpul alaturi de Taylor. Ba chiar artista a fost cea care a imortalizat cateva cadre.

La lansarea oficiala, "Material Girl", Taylor a dat din nou dovada de prost gust purtand un top nu doar decoltat dar si cu vedere la buric (ceea ce este mai mult decat vulgar si demodat) ceea ce m-a facut sa imi dau seama ca era mai bine sa vina cu topurile largi cu vedere la sutien...

Un alt aspect care i-a intregit look-ul ieftin au fost extensiile de par care, spre deosebire de cele de pana acum, au avut un aspect extrem de artificial...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu