joi, 6 mai 2010

Christina Aguilera e penibila

Acesta a fost primul lucru la care m-am gandit dupa ce am vazut noul ei videoclip “Not myself tonight”. Adevarul este ca nu pare sa fie in apele ei… ci mai degraba in apele lui Lady Gaga. In ciudatenia ei, Lady Gaga a fost apreciata pentru ca a venit cu ceva nou si original, insa atunci cand iti schimbi radical stilul pentru a fura putin din succesul altuia, cum a facut Christina, nu te poti numi decat un artist penibil!

Artista isi dorea probabil o revenire in forta si cum Lady Gaga este cea mai controversata si populara cantareata la ora actuala, a fost sfatuita (prost dupa parerea mea) sa fure cu nerusinare!

Este suficient sa urmaresti noul videoclip pentru a intra in contact cu influentele (deloc putine) ale stilului cu care ne-a obisnuit Lady Gaga.

Un al doilea motiv pentru care consider ca e penibila, este ca adopta o astfel de atitudine vulgara desi tocmai a devenit mama… teoretic, odata cu acest statut ar fi trebuit sa se maturizeze si din punct de vedere muzical… Lady Gaga mizeaza pe sexualitate si tinute sumare, insa acestea de cele mai multe ori sunt ciudate si atat… insa Christina este vulgara fara doar si poate.

Pana sa faca aceasta pauza, chiar incepuse sa-mi placa stilul ei ce imi amintea de sexualitatea femeilor pin up. La acel moment era singura care adopta acest look, insa ulterior a aparut in peisaj si Katy Perry…

Daca ar fi strag acum concluziile as spune ca Aguilera a riscat mult si a pierdut iar revenirea ei nu este nici pe departe spectaculoasa ci dezamagitoare.





Un comentariu:

  1. I love the way she sings and all that, but her look is falling slowyly unfortunately...

    RăspundețiȘtergere