joi, 14 ianuarie 2010

Descopera si tu papusile Lady Gaga

Celebra papusa Barbie a capatat o noua personalitate. Aceasta a reusit sa intre in pielea atistei Lady Gaga. Responsabil pentru aceasta "performanta" este Veik, un barbat din Beijing in varsta de 29 de ani. Acesta a declarat ca nu se considera un designer de papusi ci doar un barbat care se joaca inca de la varsta de 10 ani cu papusile.

Practic, barbatul ia o papusa Barbie, clasica, si incearca sa recreeze look-urile celebre si ciudate care au consacrat-o pe artista. Intregul proces de "transformare" are loc acasa la Veik. Acesta a declarat ca nu investeste foarte mult in materialele pe care le foloseste si ca totul este destul de rudimentar. Uitandu-te la rezultatele finale nu ai zice ca spune adevarul...

"Si totusi ce face cu papusile?" probabil ca te intrebi... Normal ar fi sa le vanda, insa barbatul nu s-a apucat inca de aceasta afacere desi evident ca ii surade ideea.

Primul pas a fost sa isi creeze un cont pe flicker, unde a si pus fotografii cu toate papusile realizate pana acum. Le poti vedea pe toate AICI.










Tu ce parere ai despre papusile Lady Gaga?

Un comentariu: