miercuri, 20 ianuarie 2010

Bill Kaulitz - model pentru Dsquared

Solistul trupei germane, Tokio Hotel, a pasit recent pe catwalk pentru casa de moda Dsquared. Bill a fost cel cu care a inceput prezentarea colectiei de toamna/iarna 2010 dar tot el a si incheiat prezentare. Alaturi de el au pasit si cei doi designeri (Dean si Dan Caten), care la fel ca Bill si Tom sunt frati gemeni.

Costumul pe care Bill l-a purtat il caracterizeaza pe deplin si se pare ca acesta este doar inceputul unei colaborari intre casa de moda si formatie.

Cei doi designeri vor realiza alte cinci costume pentru Bill, pe care acesta le va purta in turneul de promovare al noul album "Humanoid". Ceilalti membrii ai formatiei vor purta haine obisnuite din colectiile Dsquared.
























Cele doua perechi de gemeni s-au reunit la petrecerea de dupa prezentare pentru a ciocni o cupa de sampanie, moment pe care evident ca nu-l puteau rata fotografii.

















2 comentarii:

  1. Cand vei posta tinutele de la Globurile de Aur?

    RăspundețiȘtergere
  2. spune-tii lui bill si formatiei sa revina la cei care au fost ......pt ca noi ne-am indragostit de ei pt felul lorde a fi ...de look-ul l;or si de muzica lor care ne umplea sufletul de bucurie cand o auzeam .....asa ca va rog sa le transmiteti acest mesaj!!!

    RăspundețiȘtergere