vineri, 14 august 2009

Xavier Samuel continua sa-l imite pe Robert Pattinson?

Cu putin timp in urma trageam un semnal de alarma cu primivre la asemanarile dintre Xavier Samuel, actorul care va juca in Eclipse si Robert Pattinson.

Noile fotografii cu actorul de 25 de ani il “incrimineaza” pe acelasi motiv. Xavier a fost surprins purtand un hanorac cu glug ape cap, in ciuda caldurii vizibile de afara. Totul pare banal si de neluat in seama insa nu si daca ne gandim la faptul ca in ultima perioada Robert Pattinson a fost vazut tot mai des cu gluga de la hanorac in cap, indiferent de momentul zilei, sau de locul in care se afla (fie zi sau noapte, afara sau intr-o incapere). Totusi Robert isi tine gluga in cap si ochelarii de soare la ochi pentru a se feri de fotografii mult prea insistenti, insa nu poate fi vorba despre aceeasi scuza si in cazul lui Xavier deoarece in cazul lui nu putem vorbi inca de celebritate.








































































2 comentarii:

  1. cat de mult seamana cu Robert Pattinson :| .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti spune ca-l imita doar pentru ca poarta ochelari de soare si gluga. As putea sa enumar inca 100 de persoane care fac acest lucru. Este absurd. Imi plac amandoi si cred ca sunt foarte diferiti unul de celalalt.

    RăspundețiȘtergere