marți, 4 august 2009

Blake Lively criticata la un eveniment caritabil

Actrita din Gossip Girl a fost mereu laudata pentru aparitiile pe covorul rosu. Avea grija sa aleaga tinutele potrivite, care sa o caracterizeze si sa ii puna in evidenta atuurile. Totusi, perfectiunea nu exista si orice vedeta poate sa fie la un moment dat in pana de idei. Asa s-a intamplat si in cazul lui Blake. Actrita a participat recent la un eveniment caritabil organizat de revista In Style iar tinuta ei a fost aspru critacata.

Cu ceva timp in urma Blake declara ca nu are un stilist si ca isi alege singura tinutele pentru fiecare eveniment la care participa. Daca atunci declaratia era in favoarea ei, acum roata s-a intors, fiind aratata cu degetul pentru asortarea nu tocmai reusita de la evenimentul In Style.

Nu atat tinuta a fost prost aleasa cat accesoriile. Pantofii visnii nu se potriveau cu camasa mult prea albastra, lantisorul multiplu ar fi mers la o tinuta mai degraba purtata de Taylor Momsen (Jenny), colega ei de paltou, iar bratara poate ar fi fost o alegere potrivita daca pantofii ar fi avut alta culoare si la gat nu ar fi purtat nimic.




















Nu sunt tocmai un specialist intr-ale modei, dar cu siguranta as fi accesorizat mult mai bine aceasta tinuta. Iata propunerile mele:




Un comentariu: