vineri, 14 august 2009

Kristen Stewart il iubeste pe Taylor Lautner

Kristen si Taylor sunt pe coperta celui mai nou numar al revistei Entertainment Weekly, revista in care a fost publicat si un interviu cu cei doi.

Actrita a declarat ca este socata de cate lucruri pot sa scorneasca cei din presa despre ea si Robert Pattinson, in special zvonul cum ca ar fi insarcinata cu acesta: “Este absurd. M-au vazut iesind din rulota cu slitul de la pantaloni desfacut si au tras concluzia ca sunt insarcinata? Serios acum, cred ca sunt insarcinata? Nu-i inteleg!"

In speranta de a indeparta putin atentia presei de la relatia ei cu Robert Pattinson, Kristen a facut declaratii si cu privire la Taylor, cel care va fi in prim plan in New Moon: “Avem o relatie tare draguta! Il iubesc pe pustiul asta. As face orice pentru el. Chiar as ucide pentru el!”

Se pare ca asa stau lucrurile in realitate si nu sunt doar vorbe. Taylor era sa piarda rolul din New Moon datorita varstei (16 ani) dar si a constituiei sale. Kristen a inteles de ce au indoieli producatorii in privinta sa insa a facut tot posibilul sa-i convinga de faptul ca Taylor poate fi Jacob: “Era de inteles de ce vroiau sa se asigure ca este potrivit pentru acest rol. Are doar 16 ani dar am stiut ca poate sa faca asta. Poate si din cauza modului in care ma simt in preajma lui. Pur si simplu il vad pe Jacob in el.”

Cu siguranta intre cei doi este o adevarata prietenie, insa multe din lucrurile care se intampla au legatura si cu promovarea noului film. Daca pentru Twilight, Kristen a trebuit sa vorbeasca numai despre Robert Pattinson si sa stea in preajma lui la orice eveniment, de aceasta data lucrurile au suferit mici modificari.

Deoarece New Moon il aduce in prim-plan pe Taylor, Kristen l-a lasat pe un loc second pe Robert si a inceput sa-i faca lobby lui Taylor alaturi de care a stat mult mai mult la Teen Choice Awards, ultimul eveniment la care a participat intreaga echipadin Saga Twilight. In pozele de mai jos se observa cum Kristen nu doar ca sta langa Taylor dar ii tine si mana pe piept in timp ce Robert este pe jumatate intr-o poza de grup.






13 comentarii:

  1. astea sunt premiile Teen Choice 09, nu VMA:))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sorry... sursa a fost de vina http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/kristen-stewart-talks-taylor-lautner-216714/ :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si ce daca nu'l iubeste pe rob ...iubeste pe cine vrea ...si pana la urma ce daca ar fi cu rob ?...ce daca ar fi insarcinata ?...oanenii normali fac asta ce daca e insarcinata ...ar fi o chestie..ca are 19 ani ..dar soarta...cand auzim "wow!!kristen stewart insarcinata!!!" ni se pare ceva sarit de pe fix ..iesit din comun ....dar e ceva normal .

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tot aveti cu eA?...cum zici tu anonom..ea face ce vrea..de ce toti o judeca Doar pentru nistte aparitii in public cu colegul ei de filmari?...sa fim seriosi acum!...

    RăspundețiȘtergere
  5. ia auzi insarcinata!:)) asa isi scot paparazzi banii?
    mi-ar placea sa fie cu Taylor Lautner...nu am nmk cu Rob ...mi se pare foarte misto tipu ...numa ca mi se pare ca se potrivesc mai bine taylor cu Kris. cius!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. ...profita oarecum de ei?K o sa mai urmeze?Sa profite si de Taylor si sa se duca cu o alta vedeta?Asta chiar este culmea...nu mai inteleg nimic...ori cu Robert ori cu Taylor???

    RăspundețiȘtergere
  7. eu vreau sa fie cu robert nu cu taylor,ptk taylor e urat cel putin eu asa cred

    RăspundețiȘtergere
  8. fratzilor da lasatzio sa fie cum vrea ea cu cine vrea ea ji ce mare lucru sa fie q unu sau q altu ce va iese voua la afacerea asta .....mi ar placea sa nu fie nici q robert nici q taylor...

    RăspundețiȘtergere
  9. e o tampenie sa scrii ca kristen e cu taylor dar ma rog!

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt de acord cu kestia cu robert shi nu taylor!

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) bahh cate prostii pot sa mai debiteze ashtia,dak kristen face o mishcare mai ne la locul ei,gata starnesc alte prostii! ma amuza d perlele care le debiteaza:))=)) pr shi simplu,nu'i lasa delok sa respire!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar fi prea cool daca at fi insarcinata cu ROB, eu chiar sunt Pro, nu contra!Sa stiti ca aveti dreptate cei de pe site! Sa mai publicati ca vreau sa aflu si altele

    RăspundețiȘtergere
  13. cuum ?
    se stie sigur caa kristen e cu rob

    RăspundețiȘtergere