sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Colectia Versace pentru H&M: New York vs. Romania

Evenimentul lunii este, cu siguranta, lansarea colectiei Versace pentru H&M. Pentru ca pe acest blog vorbesc despre vedete m-am gandit ca ar fi interesant sa fac o paralela intre ce au purtat, la lansare, vedetele din New York dar si din Romania. Gusturile difera foarte mult!

Daca vedetele internationale au optat si pentru piesele vestimentare cu imprimeuri sau in culori neon, vedetele autohtone au mizat, in unanimitate, pe nonculori. Favoritele lor au fost creatiile din piele astfel ca, daca facem un calcul al valorii tinutelor, cele purtate de vedetele din Romania sunt cu mult mai scumpe decat cele purtate de Jessica Alba sau Jennifer Hudson.In principiu, vedetele noastre au ales tinute diferite fata de cele purtate la lansarea din New York. Singura care ne-a dat o senzatie de deja vu a fost Adela Popescu. Aceasta a fost imbracata la fel ca Jessica Alba doar ca a ales sa poarte si o geaca din piele pe deasupra.


Mai multe detalii despre lansarea colctiei Versace pentru H&M puteti sa cititi si pe cel de-al doilea blog al meu http://ozfashionista.blogspot.com/2011/11/sa-inceapa-nebunia-numita-versace-for-h.html

Sursa foto lansare Romania http://danarogoz.onemagazine.ro/

2 comentarii: