vineri, 19 august 2011

Primele imagini din Breaking Dawn

Suntem tot mai aproape de lansarea unui nou episod din Saga Twilight: Breaking Dawn Part 1. Mai exact, pe 18 noiembrie va avea premiera si in Romania. Povestea de dragoste dintre Bella si Edward continua, insa de aceasta data devine si mai interesanta. Daca in celelalte filme povestea lor se derula cu incetinitorul, de aceasta data reusesc sa se casatoreasca, sa faca dragoste pentru prima data ba chiar Bella o sa ramana insarcinata iar copilul o sa fie pe jumatate om si pe jumatate vampir.

Varcolacul Jacob trece si el printr-o serie de schimbari tot de dragul Bellei facand astfel tot posibilul sa pastreze legatura ca ea.

Eu am citit toate cartile si as putea sa dezvalui mai mult, insa nu vreau sa stric suspansul celor care au vazut doar filmul. Asa ca va sugerez doar sa nu il ratati caci devine tot mai interesant!

Trailerul a fost deja lansat si iata ca au aparut si primele poze.
Acestea sunt favoritele mele:





 Bella arata foarte bine in fotografia asta!

Alte imagini din film:














Pentru cei care nu au vazut inca trailerul, iata-l!


3 comentarii:

  1. Continuand cu tema barbati :D nu prea imi place evolutia lui Eduard. Mi s-a parut in partea a doua cam moale, lipsit de personalitate, feminizat. In comparatie, Jacob mi-a facut cu ochiul mai ales cand si-a dat tricoul jos ... tin minte si acum cum toate gagicile din sala de cinema au exclamat extaziate! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar a fost mai moale dar el trebuie sa fie baiatul bun iar Jacob... adolescentul rebel :))) Stiai ca a trebuit sa isi "creasca" muschii special pentru a-si pastra rolul in film? Jucand rolul unui varcolac trebuia sa faca trecerea de la pusti silfid la barbatul feroce :))) A mers periodic la sala pana a pus peste 13 kg de masa musculara pe el asa ca a meritat pe deplin exclamatiile fetelor din sala de cinematograf. Iti recomand sa citesti si articolul asta despre el http://celebrities-checked-out.blogspot.com/2009/03/taylor-lautner-se-pregateste-sa-ii-fure.html

    RăspundețiȘtergere