sâmbătă, 20 august 2011

De ce este Chuck Bass atat de misto?!

Imi place Ed Westwick dar si mai mult imi place Chuck, personajul pe care il interpreteaza in serialul Gossip Girl. Sunt convinsa ca nu sunt singura. Nu este cel mai frumos barbat din univers, cu siguranta nici cel mai inalt, sau mai atletic, nu are pieptul sculptat si fin, ba din contra, dar are cateva atuuri de necontestat care il fac, pur si simplu, irezistibil!
De ce imi place mie de el?
Pricipalul motiv: PRIVIREA!


Nu conteaza ca va face riduri de expresie pe frunte, de la faptul ca sta mereu incruntat, insa este singurul barbat pe care incruntatul il face HOT!
Se imbraca foarte bine
Multe femei tanjesc dupa barbatii imbracati la costum (cu toate ca multi reprezentanti ai sexului tare nu inteleg asta si se feresc de el ca dracu` de tamaie). Sunt mai prezentabili, par mai seriosi imbracati astfel si lista poate continua.

Chuck nu doar ca se imbraca des in costum dar o face intr-un mod unic. Trebuie sa ai stil sa reusesti sa alegi costumul potrivit (mai ales daca esti mic de inaltime) dar trebuie sa fii un zeu al costumelor sa combini culorile in stilul in care o face el.


 VOCEA!
Cui ii pasa ce spune atata timp cat are timbrul ala? 


Zambetul
Cineva care petrece atata timp incruntat, atunci cand zambeste nu are cum  sa nu impresioneze!

Are maxilarul bine evidentiat
Nu doar ca se incrunta dar isi incordeaza si maxilarul parand si mai dur iar tipii care doar par duri sunt si mai misto!

Este pasional
Nu stiu cum sunt altele dar mie imi plac barbatii pasionali! Cu cat sunt mai pasionali... cu atat mai bine :) Privirea nu ar mai fi avut nicio valoare daca nu era un personaj „inflacarat”.

Alte fotografii de pe platourile de filmare:





Si nu in ultimul rand imi place pentru ca are ceva din Tom Ford (privirea si maxilarul) - idealul meu de frumusete masculina :) pacat de orientarea lui sexuala...

Voi ce ati mai adauga la aceasta lista?

6 comentarii:

  1. Wow! Ce-mi place, Oana, cand dezvalui cate ceva despre gusturile si preferintele tale ascunse. :D Ma face sa ma simt mai apropiata de tine.

    De gagiu nu am mai auzit pana acum dar o sa fac research. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. A ... si aporpos de orientari sexuale, mi-ar placea sa locuiesc la NY si sa am un amic gay. Cred ca ar fi foarte fun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai ca m-au amuzat comentariile tale Irina :))) Ce research sa mai faci ca ti-am facut eu "cv-ul lui" :))) iar pt. prietenia cu gay-ul... sunt atatia si in Romania deci nu trebuie sa mai bati drumul pana in NY :)))

    RăspundețiȘtergere