miercuri, 27 aprilie 2011

Topul modelelor si actritelor care au descoperit secretul tineretii


Varsta manechinelor este judecata in mod diferit. Daca in basme, Fat-Frumos crestea intr-un an cat altii in 10, in modeling putem sa spunem ca se creste intr-un an cat altii in doi.

Pentru prezentarile de moda sunt  “vanate”
cele mai tinere modelele  (care abia daca au implinit 16 ani) astfel ca cele care depasesc varsta de 30 de ani cu greu reusesc sa mai trezeasca interesul.

Exista totusi trei modele care au daramat orice regula si care, in ciuda varstelor, reusesc sa fie la fel de prezente pe copertile  marilor reviste de moda chiar daca au trecut nu doar de 30 de ani ba chiar si de 40!
Kate Mosseste cea care traieste, in aceasta perioada, un fel de al doilea apogeu al carierei desi are 37 de ani. Ea apare pe coperta din mai a revistei Vogue Paris.
Naomi Campbell, in varsta de 40 de ani, este cel de-al doilea model pe care l-as clasa in topul celor vesnic tinere. Ea apare pe coperta din iunie a revistei Vogue Japonia.
Cindy Crawford este cea de-a treia in topul meu si are nici mai mult nici mai putin de 45 de ani! Ea apare pe coperta din mai a revistei Vogue Mexic.
Si artistele consacrate par sa fi trezit interesul marilor nume din moda.  
Jennifer Lopez a devenit imaginea campaniei din primavra 2011 Gucci, iar acum se zvoneste ca Angelina Jolie va fi imaginea  campaniei din aceasta vara a casei de moda Louis Vuitton.
Resse Witherspoon a reusit si ea sa starneasca din nou atentia celor de la Vogue  care i-au dedicat, dupa trei ani, o noua coperta. Ea apare pe prima pagina a revistei Vogue UK. 
Aceasta este cea de-a patra aparitie in celebra revista. Prima coperta i-a fost dedicata in iunie 2003 iar penultima aparitie a fost in noiembrie 2008.

Reese a jucat recent in filmul Water For Elephants alaturi de cel mai hot si tanar actor, al momentului, Robert Pattinson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu