joi, 26 noiembrie 2009

Trend 2010: Vestimentatie de budoar

Unul dintre cele mai importante trenduri din 2010 va fi reprezentat de tinutele sumare, transparente, vaporoase si nu in ultimul rand cu lenjerie intima la vedere. Designerii nu s-au sfiit spre exemplu sa imbrace modelele cu sutienele peste camasi.

Dresul cu banda adeziva nu mai este ascuns sub fusta ci poate fi vazut fiind purtat cu fuste mult mai scurte. Vedetelor le-a suras aceasta ultima idee asa ca nu trebuie sa ne mai mire ca trendul a fost adoptat cu atata usurinta.

Printre designerii care au contribuit la aparitia acestui nou trend s-au numarat: Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, D&G si Christian Dior.

In colectia lui Marc Jacob au fost vazute sutienele purtate peste camasi dar si alte piese ce amintesc de desuurile femeilor .



























































Si in colectia lui Jean Paul Gaultier sutienul a fost considerat o piesa vestimentara ce trebuie purtata ca atare si nu ascuns pe sub haine. Tot in colectia acestui designer am putut vedea si dresurile cu banda adeziva.









































In colectia Dolce&Gabbana desuurile au fost mult mai sexy, potrivite pentru orice dansatoare de cabaret.




































In colectia Christian Dior, rochiile au semanat cu camasi sexy de noapte, cu baby dolluri. Si de aceasta data dresul cu banda adeziva a completat lookul final.




























































Lady Gaga intr-o creatie semnata Marc Jacobs.




















Dresul cu banda adeziva ce poate fi vazut fiind purtat cu fuste sau pantaloni scurti a avut o priza mare la vedete. Taylor Momsen a fost cea care a "dat tonul" chiar inainte ca acesta sa fie un trend. Desi nu imi face o placere sa spun asta si Paris Hilton a contribuit la promovarea acestui trend. Spun ca nu imi face placere deoarece Paris Hilton pentru mine este una dintre cele mai kitschoase vedete internationale.

Taylor Momsen


























Rihanna

























Katy Perry






























Lindsay Lohan si Taylor
































Agyness Deyn




















Lily Allen
































Paris Hilton













































Paulina Rubio















Street Style






































Vogue Paris

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu