duminică, 22 noiembrie 2009

Schimbarile de look pot dauna grav imaginii publice!

Asa arata Leighton Meester in mai la MTV Movie Awards:




















Actrita din serialul Gossip Girl reusea atunci sa fie extrem de sexy purtand o rochie semnata Emilio De La Morena (Primavara 2009). Intre timp, insa Leighton s-a apucat de cantat si ca orice alt artist a simtit nevoia unei schimbari de look, si-a dorit o noua imagine care sa reprezinte mai bine latura, recent descoperita, de cantareata.

Inspirata probabil de Taylor Momsen, colega de platou care s-a facut remarcata tocmai prin faptul ca desi are doar 16 ani face mereu exces de farduri si adopta tinute sumare, Leighton a aparut si ea la un eveniment costumata ca de Halloween:




















Din cauza machiajului, Leighton putea fi confundata, cu usurinta, cu un strigoi.




















Aceasta nu a fost prima aparitie hilara a actritei, de saptamana trecuta. La un eveniment unde a si cantat ea a preferat sa intre din nou in pielea unui personaj. De aceasta data a ales sa faca pe clovnul. Leighton cea feminina, sexy, glamorouse care stia cum sa pozeze pe covorul rosu, s-a pierdut cu desavarsire sub aceasta paiata care a pozat, pentru fotografi, aratand semnul pacii .






















Cand am auzit-o prima data cantand chiar mi-am zis ca nu este atat de rau, insa daca impreuna cu noua cariera vine si look-ul de paiata mai bine ramane la ceea ce stie sa faca cel mai bine: sa joace rolul lui Blaire Waldorf!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu