luni, 9 noiembrie 2009

Sunteti pregatiti de lansarea New Moon?

Momentul mult asteptata a sosit! Lunea viitoare va avea loc, in America, premiera noului film din Saga Twilight: New Moon. 11 Zile mai tarziu (pe 27 noiembrie) ne vom putea bucura si noi de acest film. Biletele s-au pus deja in vanzare (la Movieplex) asa ca cine nu vrea sa rateze poate cel mai asteptat film al anului ar face bine sa se grabeasca si sa faca o rezervare cat mai repede.

Nu doar cei care au indragit filmul si personajele sunt pregatiti de marele eveniment ci si revistele care s-au grabit sa ii puna pe copertile lor pe actorii care au cunoscut cel mai mare succes din acest an. Asa se face ca au aparut cele mai extraordinare pictoriale pentru care trebuie sa multumim revistelor Vanity Fair si Bazaar.

Daca prima a dedicat un pictorial in intregime lui Robert Pattinson, acest nou sex simbol care frange inimile fetelor cu fiecare privire, revista Bazaar a mizat si ea pe un succes garantat si a hranit imaginatia celor care ar vrea sa-i vada, pe cei doi frumosi actori, impreuna. Robert Pattinson si Kristen Stewart au pozat din nou in cuplul perfect, plin de senzualitate, pasiune si mister.

In plus, de aceasta data, latura de vampa a lui Kristen a fost mult mai mult exploatata de catre stilisti astfel ca adolescenta Bella, cea simpla si cuminte, pare sa se fi transformat intr-un adevarat vampir, jumatatea perfecta a lui Edward Cullen.



















































































































































































































































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu