luni, 26 ianuarie 2009

Red carpet la SAG Awards

Aseara a avut loc cea de-a 15-a editie a premiilor SAG (Screen Actors Guild). Ca si la Chritics` Choice Awards si Golden Globe, marii castigatori au fost Kate Winslet, care a luat premiul pentru ce mai buna actrita si Heath Ledger pentru cel mai bun actor. Iata ce se pot intampla trei minuni una dupa alta, ba chiar as pune ca o sa avem parte si de o a patra caci premiile SAG sunt inca o garantie a faptului ca si la premiile Oscar se va intampla acelasi lucru.

In ceea ce priveste aparitiile vedetelor, pe covorul rosu, am fost placut surprinsa de multe dintre ele. Asta nu inseamna ca a fost si vedete care au dezamagit. In aceasta categorie cred ca o sa o includ permanent pe Angelina Jolie dar si pe Nicollette Sheridan, actrita ce interpreteaza rolul lui Edie in Desperate Housewives.

Eva Longoria a fost minunata intr-o rochie Jenny Packham din colectia de primavara 2009.
























Teri Hatcher a uimit pe toata lumea cu o superba rochie alba one shoulder Monique Lhuillier din colectia toamna 2009.


































Evan Rachel Wood a adoptat si ea trendul one shoulder. Daca la evenimentele anterioare a purtat numai rochii din colectii mai vechi, de aceasta data a vrut sa impresioneze fara doar si poate si a ales o tinuta semnata tot Monique Lhuillier din colectia toamna 2009. Din pacate culoarea accesoriilor, de la Sergio Rossi, nu mi s-a parut deloc potrivita.





























Spuneam ca Nicollette m-a dezamagit si asta pentru ca rochia Roberto Cavalli (resort 2009) nu a pus-o deloc in evidenta. Actrita in varsta de 45 de ani are un corp suberb! Pacat ca a ales o rochie cu un imprimeu atat de urat!





























Angelina Jolie este o prezenta atat de anosta! Nu e nimic ciudat daca ai senzatia de déjà vu in ceea ce priveste tinuta ei si asta pentru a purtat ceva asemanator si la Chrics` Choice Awards. Ambele rochii fac parte din colectia de primavara 2009 Max Azria.

Aceasta ar fi putut fi o tinuta extrem de sexy, insa Angelina a ales sa o "cuminteasca". Actrita a purtat rochia cu spatele in fata astfel incat decoletul sa ii expuna tatuajele. Intr-adevar din spate se vede foarte frumos dar din fata rochia este mult prea banala, mult prea cuminte!

Bijuteriile purtate de ea au fost de la Tiffany & Co iar pantofii de la Christian Louboutin.














































Katie Holmes a ales sa poarte o rochie Jil Sander care i-ar fi venit perfect daca ar fi purtat totusi si un sutien. Pantofii cu varful ascutit au fost de la Adobe by Stuart Weitzman.


































Christina Applegate a fost absolut superba! Ea a purtat o rochie Emanuel Ungaro. Tinuta a fost accesorizata cu un plic Daniel Swarovski si o pereche de cercei cu diamante Lorraine Schwartz.




















Kate Winslet a fost eleganta ca de fiecare data! Ea a ales o rochie, Narciso Rodriguez, din satin de un albastru electric semn ca actrita este la curent cu ultimele tendintele din moda. Bijuteriile pe care le-a purtat au fost de la Chopard.




















Marcia Cross a ales o rochie semnata Carolina Herrera. Pantofii purtati de ea au fost Jimmy Choo.




















Anne Hathaway a purtat o rochie foarte draguta, alba, semnata Azzaro. Cu toate acestea nu cred ca o avantajeaza foarte mult pentru ca are pielea foarte deschisa la culoare. Actrita a mai purtat bijuterii vintage de la Cartier si pantofi Christian Louboutin.




















Penelope Cruz a ales o rochie mermaid, din catifea neagra, Azzedine Alaia.









































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu