joi, 8 ianuarie 2009

10 vacante de vedete

Frumoasa vacanta de iarna a trecut... poate pentru noi caci vedetele inca mai petrec. Daca noi ne-am fi multumit cu putina zapada in aceasta perioada, nu la fel s-a pus problema si in randul lor.
Pentru majoritatea vedetelor Mosul a trebuit sa isi lase saniuta acasa si sa invete sa faca surfing pentru ca avea de dus cadouri tocmai in Caraibe, un "must-have" al destinatiilor in randul celebritatilor.

Cum si-au petrecut vacanta? Au facut noi cuceriri, au oferit materiale pentru revistele de scandal afisandu-se in ipostaze nu tocmai potrivite sau pur si simplu s-au bucurat de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Iata 10 exemple de vacante de vedete:

Lindsay Lohan si-a petrecut sarbatorile tot intr-o destinatie insorita: Miami! Dupa cum se poate observa si din aceasta imagine actrita a intors privirile unor baieti dar singurul care a avut curajul sa treaca la fapte a fost...




















... un pustan care s-a grabit sa o cucereasca cu un pupic pe obraz. De cand are oficial o relatie cu o alta femeie, Samantha Ronson, se pare ca Lohan a ajuns sa ii intimideze pe baietii de varsta ei.




















James Bond, sau altfel spus Daniel Craig, a ales sa-si petreaca vacanta in insula St. Barts din Caraibe. Cu aceasta ocazie, paparazi au descoperit si care sunt preferintele agentului 007 in materie de chipsuri. Mai exact, nu se hraneste cu spanac precum Popeye ci cu Lays cu barbecue.

























Daniel Craig nu a fost singurul care a ales sa petreaca sfarsitul anului in St. Barts. Aceeasi alegere au facut-o si Lily Allen, Eddie Murphy, Richard Gere, Beyonce si Mariah Carrey. Tot in Caraibe a ales sa se duca si Amy Winehouse doar ca ea a ales insula Santa Lucia, unde si-a gasit si jumatatea.

Mariah Carey a fost poate cea mai inspirata in alegerea destinatiilor deoarece Craciunul l-a petrecut in Aspen, considerata o statiune de iarna a elitei americane.



























Dupa ce s-a jucat cu zapada a trecut in cealalta extrem si s-a dus sa se bronzeze in Caraibe




















Beyonce si-a petrecut vacanta, asa cum era de asteptat, alaturi de Jay-Z. Cantareata s-a dat cu jet-ski-ul si, ca si cum mai era nevoie, a stat la soare sa se bonzeze.















































Richard Gere si-a petrecut vacanta impreuna cu familia. Scos din lumina reflectoarelor, actorul in varsta de 59 de ani pare un batran ca oricare altul pe care pielea incepe sa nu mai stea atat de bine. Unde mai pui ca actorul a vrut sa fie in trend cu tractoristii nostri afisand un bronz cu manecute.























































Lily Allen a vrut sa se bronzeze uniform in Caraibe asa ca a ales sa isi lase acasa sutienul. Desi nu are ce arata, cantareata in varsta de 23 de ani a reusit sa faca noi cuceriri.




















Ea a aparut la bratul lui Jay Jopling care desi arata ca si cum ar fi tatal ei, nu este. Intr-adevar intre cei doi este o diferenta de 22 de ani! Cazul Moni si Iri ti se pare cunoscut?! Chiar asa, acest Jay pare sa aiba un important atu in cont: o frumoasa suma de 100 de milioane de lire!




















Sa ne mai mire faptul ca Lily a simtint nevoia sa-i sara de gat si sa-l sarute? Despre barbat se mai stie ca isi parasise sotia, cu care fusese casatorit timp de 11 ani, in septembrie 2008. Deci Lily poate sa stea linistita caci Jay cu siguranta ia in serios idila lor.




















Eddie Murphy a incercat si el sa faca noi cuceriri dar fetele din imagine nu par impresionate de serenada lui. Sa fie oare de vina faptul ca i s-a dus faima de barbat care lasa femeile insarcinate si apoi refuza sa recunoasca copiii?





























Kate Moss si-a petrecut vacanta alaturi de iubitul si fata ei in Tailanda. Modelul nu si-a arata doar sanii sau mana luxata ci si ceea ce pare sa fie o sarcina in primele 3-4 luni. Kate nu a declarat inca oficial faptul ca ar urma sa aduca pe lume un nou copil, dar imaginile sunt graitoare.






























Jude Law este un familist convins. In ciuda faptului ca este divortat, el si-a petrecut vacanta in Rio alaturi de fosta sotie si cei doi copii. Actorul s-a relaxat cititnd o carte dar s-a si jucat cu cei mici.










































Printul Harry si-a petrecut vacanta de iarna tot la soare alaturi de cativa prieteni dar si de iubita sa Chelsy Davy. Destinatia aleasta a fost insula Mauritius.






































Nici Naomi Campbell nu se poate plange. Ea si-a petrecut vacanta cu iubitul ei in insulele Maldive. Iubitul, pe numele sau Stefano Gabbano, este un miliardar rus asa ca putem spune ca modelul a tras lozul cel mare. Naomi, spre deosebire de Lily Allen se pare ca s-a uitat si la fizicul iubitului nu doar la contul lui din banca.




















Cynthia Nixon a ales sa-si faca fericiti copiii asa ca si-a petrecut vacanta la Disneyland. Din peisaj evident ca nu putea sa lipseasca Christine Marinoni, cea care este jumatatea actritei de aproape cinci ani.






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu