vineri, 20 februarie 2009

Cum arata Rihanna dupa ce a fost batuta!

Dupa aproape doua saptamani de cand Chris Brown a batut-o pe Rihanna a aparut si o poza facuta chiar la politie atunci cand artista a depus plangere impotriva prietenului ei.

LAPD a facut deja o declaratie oficiala in care se mentioneaza faptul ca au inceput o investigatie interna pentru a descoperi cine se face raspunzator pentru “scurgerea de informatii”.

In mod normal fotografia cu pricina nu trebuia sa ajunga niciodata in presa caci, asa cum au declarat si reprezentantii LAPD, totul trebuia sa fie confidential.

In declaratia oficiala se mai mentiona faptul ca cei vinovati vor fi penalizati sau chiar concediati. Nu ca ar mai conta acum acest lucru…

In alta ordine de idei, se zvoneste ca Rihanna nu ii poarta pica artistului, ba chiar este ingrijorata de ce se va intampla cu cariera lui Chris Brown dupa acest incident. Imediat dupa ce scandalul a fost facut public, Chris Brown a pierdut doua contracte iar majoritatea artistilor il condamna si sunt de partea Rihannei.

Cu toate acestea, un apropiat al vedetei a declarat ca Rihanna isi doreste ca totul sa revina la normal, inclusiv relatia ei cu Chris Brown.

P.S: Astazi Rihanna implineste 21 de ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu