miercuri, 19 noiembrie 2008

Who's Got Style? Rihanna vs. Kourtney Kardashian


Ambele s-au indragostit de aceeasi rochie, cu motive egiptene, ce face parte din colectia Mara Hoffman toamna/iarna 2008. Rihanna este cea care a purtat-o prima data, in februarie, la petrecerea Clive Davis Pre-Grammy. Singurele accesorii purtate de cantareata in aceas seara au fost o pereche de cercei si doua inele.




Kourtney Kardashian, sora lui Kim Kardashian, a considerat ca modelul initial nu o avantajeaza asa ca a facut o „mica” modificare si a transformat rochia intr-una mini.

Ea a purat-o saptamana aceasta, la cel mai recent show Victora`s Secret. In ceea ce priveste accesoriile, Kourtney a purtat o pereche de cercei lungi aurii, un plic Chanel si o pereche de pantofi Yves Saint Laurent (Tribute Double Platform). Si totusi, un amalgam de branduri sa fie o dovada in plus de stil?


Who`s got style? Rihanna sau Kourtney Kardashian?

Un comentariu:

  1. Nu-mi place deloc rochia dar daca e sa aleg as spune ca Rihanna parca a fost mai inspirata atunci cand a ales cum sa o poarte. Kardashian parca ar fi o pitipoanca. Nu conteaza ca ai 10 brand-uri pe tine daca nu ai habar cum sa le asortezi! Iar pantofii aia nu au nicio legatura cu rochia!

    RăspundețiȘtergere