luni, 24 noiembrie 2008

UPDATE: AMA2008 – Red Carpet

Putini stiu ca aseara s-au decernat premiile American Music Awards si din cei care stiau probabil si mai putini au si urmarit evenimentul. Mie EMA-ul mi-a ajuns… Totusi, red carpet-ul ramane la loc de cinste pentru mine caci acolo lucrurile sunt clare si chiar daca un artist a castigat « n » premii, daca s-a imbracat ca un papagal, tot o sa fie criticat. Acestea fiind spuse sa inceapa defilarile:
Rihanna


A fost probabil cea mai fericita pentru ca atat ea cat si Chris Brown au fost in centrul atentiei. Rihanna a castigat din nou premiul pentru cea mai buna artista de R&B dar anul acesta a mai plecat cu un premiu acasa, tot pentru cea mai buna artista dar la categoria Pop/Rock. Chris Brown s-a ales la categoria « cel mai bun artist » cu aceleasi premii, doar ca el a avut parte si de cireasa de pe tort castigand si titlul de « Artistul anului ».

In ceea ce priveste tinuta Rihannei, nu am prea multe cuvinte de lauda. Accesoriile vintage (manusile, plicul foarte mic si cerceii) au fost o buna alegere insa, rochia nu m-a impresionat si trebuie sa faca neaparat ceva cu parul ala! Rochia ei a fost semnata Zac Posen si face parte din cea mai recenta colectie a designerului, primavara 2009.

De pe catwalk:


Alicia Keys

Desi nu prea mai este prezenta nici la tv, nici la radio… Alicia s-a ales si ea cu un premiu pentru cel mai bun album « As I Am”.

Din punct de vedere al tinutei, Alicia a evoluat enorm in ultimul timp. Ea a adoptat un look de indianca purtand o rochie „one shoulder” care se afla printre trendurile din acest an. Rochia de un albastru roial si cu pietre swarovski face parte din colectia Armani Privé couture primavara 2008.

Nicole Scherzinger

Nu a fost o prezenta spectaculoasa. Ea a purtat o rochie scurta semnata Christian Siriano, din cea mai recenta colectie a designerului, primavara 2009 si o pereche de sandale, acoperite cu pietre swarovski, Giuseppe Zanotti.

De pe catwalk:



Pink

De pe catwalk:


Pink a purtat o rochie semnata Vivienne Westwood din colectia toamna 2007, semn ca bugetul vedetei a scazut considerabil daca nu si-a mai permis sa-si cumpere o tinuta din noile colectii ale designerilor. Totusi, merita o bila alba pentru ca de cand a divortat Pink incerca cu disperare sa-si recapete feminitatea. Drept dovada stau rochiile glamorous purtate atata la EMA cat si la AMA si as spune ca e pe drumul cel bun…

Christina Aguilera


Christina Aguilera a purtat o rochie semnata Elie Saab, insa din colectia couture toamna 2007.
N-ar fi fost o aparitie rea dar bretonul, taiat de curand, inca te face sa te intrebi „ce-a fost in capul ei?”.
De pe catwalk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu