sâmbătă, 4 decembrie 2010

Filmul Black Swan a starnit interesul unor designeri celebri

Casa de moda Rodarte, a surorilor Laura si Kate Mulleavy, a fost cea care a realizat costumele pentru filmul Black Swan, cel mai recent film in care joaca Natalie Portman. Acesta este, oficial, debutul celor doua surori in cinematografie.

Sub semnatura Rodarte au fost realizate nici mai mult nici mai putin de 40 de costume, toate pentru scenele de balet din film. Doua schite au fost deja facute publice si nu aveam cum sa le ratez tinand cont ca, de-a lungul timpului, am dezvoltat o adevarata pasiune pentru designul vestimentar si, implicit, pentru astfel de schite:





Pe 14 octombrie brandul Rodarte a castigat, in cadrul premiilor Nationale de Design Smithsonian Cooper-Hewitt, titlul “Fashion Designer”. Acesta se acorda unei persoane sau unu brand pentru o munca exceptionala si exemplara in crearea de haine, incaltaminte si accesorii. Rodarte a invins la aceasta categorie un alt brand la fel de celebru: Proenza Schouler.

Acesta nu este singurul premiu important pe care brandul l-a castigat. In 2009 a obtinut premiul Womenswear Designer of the Year oferit de CFDA (Council of Fashion Designers of America).

Black Swan prezinta povestea unei balerine (Natalie Portman) care isi dedica existenta acestei profesii. Adevarata provocare din cariera apare atunci cand incepe sa lupte pentru un rol principal in Swan Lake, iar producatorii nu pot decide ce rol i se potriveste mai bine: White Swan sau Black Swan? Rivala ei este Lily, rol interpretat de Mila Kunis. Filmul va avea premiara in Romania abia in luna februarie, pe 25.

Vestea ca Mila Kunis va juca intr-o productie cinematografica, m-a bucurat enorm deoarece sunt fana That 70`s Show, serial de comedie care a facut-o cunoscuta, in care a jucat intre 1998-2006 alaturi de alti actori cunoscuti precum Ashton Kuther si Wilmer Valderrama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu