vineri, 23 aprilie 2010

Jennifer Lopez - vedeta saptamanii

Jennifer Lopez a pornit, saptamana aceasta, intr-un turneu de promovare al celui mai recent film in care a jucat, o comedia romantica intitulata "The Back Up Plan". Inainte de acesta serie de evenimente vedeta se pare ca a urmat cu constiinciozitate toate lectiile de stil posibile pentru ca s-a prezentat de fiecare data absolut impecabil. Pe mine a reusit sa ma impresioneze cum nu o mai facuse de mult timp asa ca nu m-a mirat absolut deloc vestea ca a fost desemnata style-icon-ul deceniului. Titlul i-a fost atribuit de catre revista US Weekly si poate ca este putin exagerat, insa recunosc faptul ca atunci cand am auzit prima data cuvantul glamorouse i l-am atribuit din start si asta pentru ca Jennifer Lopez are tot timpul acea stralucire aproape ireala, fie ca este vorba de machiajul sidefat, cu glitter, sau de tinutele metalizate.

Iata cateva dintre tinutele pe care le-a purtat in aceasta saptamana:

In seara decernarii premiilor US Weekly, Jennifer a purtat o rochie nude semnata Georges Chakra din colectia couture primavara 2010.

























Superba rochie gri metalizat a fost realizata de casa de moda Gianfranco Ferre.























Jennifer a fost extrem de sexy intr-o rochie cu animal print Monique Lhuillier (primavara 2010) la care a asortat o pereche de pantofi minunati din colectia primavara 2010 Lanvin.



























In cadrul emisiunii lui David Letterman a purtat tot o rochie nude semnata Donna Karan din colectia primavara 2010. Din pacate nu am reusit sa gasesc o fotografie mai buna deoarece inainte de emisiune, cand i s-au facut cele mai multe poze, Jennifer a purtat o haina neagra pe deasupra. Totusi nu puteam sa nu mentionez si aceasta tinuta. Este suficient sa vezi rochia in prezentarea de moda pentru a-ti da seama ca i se potriveste perfect lui Jennifer.




























O alta rochie care mi-a placut foarte mult a fost realizata de Sachin + Babi. Ba chiar pot spune ca imi place mai mult varianta purtata de Jennifer, fara guler.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu