sâmbătă, 27 februarie 2010

Ce a mai facut Robert Pattinson

Probabil te intrebi ce s-a mai intamplat cu Rob... nu foarte multe. Ultima sa aparitie a fost la premiile BAFTA unde look-ul lui a cam lasat de dorit.

De la premiile BAFTA, Kristen Stewart a plecat cu un premiu oferit de Orange Rising Star. Acesta a fost un premiul special pentru debut si a fost acordat in urma voturilor fanilor.

Revenind la Robert, stiam ca nu este tocmai un metrosexual insa celebra lui freza, copiata de multi altii a aratat ingrozitor. Am avut senzatia ca fie s-a spalat pe cap inainte de eveniment si nu a apucat sa se mai usuce fie l-a prins ploaia pe drum. Nicio ipoteza nu este adevarata. In realitate probabil ca un anume produs de hair styling a fost folosit in exces... atata tot.

Nu m-ar mira ca si acest lucru sa fi fost facut cu intentie in ideea in care Robert este inca socat de atentia pe care presa i-o acorda. Robert a declarat recent intr-un interviu ca a vazut o fotografie cu el in ziar in timp ce isi cumpara o pereche de pantaloni: „Ma gandeam - Ce va asteptati sa port?- Mi se pare foarte amuzant. Daca sunt fotografiat sunt ceva de genul – Iisuse Hristoase fotografiaza-l pe Zac Efron el are o relevanta sociala mai mare decat mine!”

Efectele nu au intarziat sa apara, iar revista People s-a grabit sa il asemene cu un actor muuuuult mai urat: Daniel Radcliffe (Harry Potter) - vezi prima poza.

Nu-mi ramane decat sa intreb: Unde este Robert cel hot, hot, hot de alta data?


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu