miercuri, 24 iunie 2009

Robert Pattinson pandit de accidente

Robert Pattinson lucreaza la un nou proiect cinemtografic. Filmul se numeste “Remember me” si va fi lansat anul viitor. Acesta are la baza o noua poveste de dragoste, insa de aceasta data partenera ii este Emilie de Ravin, actrita ce a jucat si in serialul Lost.

Daca admiratoarele actorului se obisnuisera sa il vada cu Kirsten Stewart, acum au o noua provocare de trecut caci frumoasa blonda este cea care se bucura de sarutarile si imbratisarile lui. Revistele deja mizeaza pe aceste “gelozii” si rezerva primele pagini cu fotografii “picante” de pe platourile de filmare.
























Totusi filmul nu este lipsit de violenta. Robert a fost fotografiat in repetate randuri, la filmari, dupa o sedinta de make-up profesionist menit sa imite la perfectie o bataie zdravana pe care actorul o incaseaza.

Se pare totusi ca Robert nu are parte de evenimente nefericite doar la filmari ci si in viata reala. Faima nu iti aduce numai fericire si actorul a simtit recent asta pe pielea lui . Robert a sufeit un minor accident din cauza unor fane mult prea entuziasmate la vederea sa… Actorul se afla in Manhattan cand a traversat o strada fara sa se asigure din dorinta de a scapa de adolescente. Din fericire a scapat teafar si nevatamat din incident iar adolescentele s-au ales cu o apostrofare de la bodyguard-ul actorului: “Ati vazut ce era sa faceti? Aproape ca l-ati omorat!”

In replica fanii au postat prin intermediul unei reviste pentru adolescenti (J-14 ) o petitie intitulata „Sa-l protejam pe RobPattinson” considerand ca obsesia lor ar trebui totusi sa aiba niste limite.








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu