marți, 25 ianuarie 2011

Cine este Nicki Minaj?

Cu siguranta cel mai kitschos personaj din industria muzicala internationala.

Nicki Minaj (numele real - Onika Tanya Maraj) are 26 de ani si s-a lansat recent in muzica drept cantareata de hip-hop dupa ce a fost descoperita de rapperul Lil Wayne. In mod surprinzator, muzica ei a prins extrem de bine astfel ca a reusit sa castige nu mai putin de 6 premii BET, din 2008 pana in prezent, printre care Best Female Hip-Hop Artist si Best New Artist. Tot la capitolul performante trebuie sa mai precizez faptul ca albumul ei de debut „Pink Friday” s-a situat pe locul 2 in US Billboard 200 si este primul artist care a avut in acelasi timp sapte melodii in Billboard Hot 100.

Totusi, nu despre calitatile ei vocale vrea sa vorbesc (desi personal mi se pare ca lasa de dorit) ci despre stilul ei vestimentar, un amalgam de stiluri stridente.

Iata ce elemente gasim in stilul ei:
O combinatie nereusita de peruci marca Lady Gaga & Kary Perry



Accesorii ce amintesc de cele masive purtate de Kanye West

Forme ce amintesc de cele ale lui Coco (sotia lui Ice T) puse in evidenta in acelasi mod: cu ajutorul hainelor extrem de mulate!

Stilul vestimentar este incarcat, strident, Nicki pozand (nu de putine ori) intr-o Hello Kitty wannabe.




Atunci cand Gaga s-a lansat in muzica mi-am dat seama ca reprezinta doar inceputul unor personaje din ce in ce mai ciudate. Deoarece a fost prima care a trecut pragul excentricitatii, Gaga merita toate laudele si intra in categoria „produs original”, insa toti cei care incearca sa fure din imaginea pe care cu greu si-a format-o Gaga nu fac altceva decat sa para penibili. Iar Nicki este destul de penibila.

luni, 24 ianuarie 2011

Orlando Bloom - Primele fotografii cu baietelul lui

"Protagonistii" celor mai adorabile poze pe care le-am vazut astazi sunt Orlando Bloom si fiul lui, Flynn, care are doar doua saptamani si cateva zile.

Miranda Kerr si Orlando s-au casatorit in secret, in luna iulie, anul trecut. Cu siguranta cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.




Rochia cu insertii din piele: Cum sa o porti

In 2010, rochiile din piele s-au numarat printre piesele vestimentare must-have. In 2011 tendintele nu s-au schimbat din acest punct de vedere, doar ca la aceasta lista s-au adaugat si rochiile cu insertii din piele.

Asa cum era de asteptat, vedetele s-au grabit sa adopte acest trend si pe covorul rosu.

Kate Bosworth este, din acest punct de vedere, un exemplu "ASA NU". Frumoasa actrita a optat pentru o croiala care nu o avantajeaza deoarece rochiile trapez ii evidentiaza picioarele subtiri. In plus, lungimea in combinatie cu incaltamintea cu prindere pe glezna si dresul negru ii scurteaza picioarele.

Chloe primavara 2011
La polul opus, exemplul "ASA DA", este dat de Leighton Meester. Ea a optat pentru o rochie maxi semnata Michael Kors, cu decupaje, extrem de sexy! Rochia arata chiar mai bine pe Leighton decat pe modelul din prezentare.

Avantajele acestei tinute: lungimea ii adauga cativa centrimetri in plus frumoasei actrite, iar decupajele ii subtiaza talia (desi nu avea nevoie de un asemenea efect vizual).
Michael Kors toamna 2011

Mandy Moore: Accesoriile fac diferenta!

Mandy Moore a participat recent la lansarea filmului Tangled (o noua productie cinematografica semnata Disney).

Tinuta ei a fost una pe cat de simpla pe atat de spectaculoasa. Rochia LBD, semnata Paule Ka, a fost accesorizata cu un superb colier cu perle si pietre pretioase si o pereche de pantofi cu platforma de un rosu satinat, metalizat. Ambele intra in categoria "to die for"!

Practic asta este frumusetea rochiilor negre: le poti transforma cu putina creativitate dintr-o tinuta banala intr-una spectaculoasa ce nu poate trece neobservata. Iar Mandy Moore a reusit asta cu brio!

Se vede ca actrita si-a facut "temele" si in materie de coafuri deoarece aceste cocuri deloc studiate, rebele, se afla in topul tendintelor propuse de hair stylisti pentru 2011.

miercuri, 19 ianuarie 2011

Kristen Stewart – Pentru prima data pe coperta revistei Vogue

Cred ca nu exista vedeta care sa nu viseze la o aparitie pe coperta revistei Vogue iar Kristen a reusit asta. Dupa cateva aparitii pe coperta revistei Teen Vogue, actrita a fost aleasa pentru editia din februarie a revistei Vogue America!

Casa de moda cu care au colaborat pentru pictorial a fost Proenza Schouler, care se numara si printre brandurile preferate ale lui Kristen. Desi look-ul Bella i se potriveste mai bine, pentru aceasta sedinta foto Kristen a adoptat un nou look ce aminteste de Madonna din anii `80, cu parul blond si sprancenele negre si groase. Rezultatul este totusi unul sofisticat si stylish!









luni, 10 ianuarie 2011

Blake Lively este o norocoasa!

Blake Lively va fi imaginea unei noi colectii de genti, Mademoiselle, semnate de celebra casa de moda Chanel. Aceasta decizie a fost luata de Karl Lagerfeld, designerul brandului.

Desi multi nu o considera potrivita pentru a reprezenta un asemenea brand, Karl a declarat ca spontaneitatea, atitudinea ei fresh si faptul ca este intruchiparea visului american i-a convins de faptul ca este alegerea potrivita.


Fotografiile pentru campanie au fost deja realizate, de insusi Karl, in casa lui Coco Chanel pe o scara spirala de unde se poate vedea un perete plin cu oglinzi (unde a fost fotografiata si actrita Audrey Tautou pentru filmul Coco avant Chanel). Imaginile cu Blake vor fi facute publice abia in luna aprilie.

Totusi, aceasta alegere a lui Karl Lagerfeld nu ar trebui sa ne surprinda deoarece, in ultimul an, cei doi au fost vazuti de nenumarate ori impreuna:

Ugg-uri couture - Sunteti pregatite sa purtati asa ceva?

Trendul cizmelor UGG a fost extrem de puternic in 2009, insa apogeul a fost atins in 2010. Evolutia sa nu pare sa se opreasca cu atat mai putin acum cand, cei care au lansat atat de populara incaltaminte, UGG Australia, au atras de partea lor unul dintre cei mai apreciati creatori de incaltaminte pentru femei: Jimmy Choo!

Cele doua branduri si-au unit fortele si au lansat ceea ce mi se pare a fi cea mai kitschoasa colectie de UGG-uri. Din fericire colectia este formata doar din 10 modele.

Clasicele UGG-uri intrate sub bagheta "fermecata" a designerului Jimmy au fost accesorizate cu tinte aurii sau argintii, aplicate peste animal printuri sau casmir, rezultatul fiind unul extrem de incarcat.

Din pacate, aceasta colaborare nu-l cinsteste pe Jimmy Choo.

Nascut intr-o familie de pantofari, designerul a realizat prima pereche la varsta de 11 ani! Poate fi, prin urmare, recunoscut drept un geniu al pantofilor, insa iata ca si "mintile luminate" pot sa dea gres atunci cand se abat de la ceea ce stiu sa faca cel mai bine, respectiv pantofi de red carpet! Incaltamintea casual nu are ce cauta in "palmaresul" sau!






Toate cele 10 modele le poti vedea AICI!